alin
Kayıtlı Üye
Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Yıllardır tekrarlanan rüyalarım var.Birincisi sınava giriyorum ama hep bir aksilik son anda yetişememe vs hep bi telaş içinde bu rüyayı neredeyse her ay görüyorum 10 yılı geçmiştir.(sınavla ilgili sıkıntılarım olmuştu etkileşim olabilir diye düşündüm ama bu derece düzenli görülmesini merak ettim)Bir de son dönemde daha az sorunlu geçebiliyorum bile sınavları vs. İkincisi de sürekli uçuyorum omuzlarımda bi ağırlık güç veriş oluyor ve yukarı doğru yükseliyorum sonra yukarıda aşağıyı görebilecek yükseklikteyken sürekli uçuyorum bu da sabit rüyalarımdan.Abartısız kendimi bildim bileli düzenli görürüm bu rüyayı.Aslında çok fazla gerçeleşen rüyam olmuştur hem de çok doğumlar ölümler afetler sürekli rüyama girer çoğunu da anlamlayabiliyorum.Sezilerim çok kuvvetli.Geçen ay bir rüya gördüm kıyameti bir kaç kere daha görmüştüm ama bu sefer çok ama çok yüksek bir binadayız bulunduğum kat boydan boya cam dışarıyı görebiliyorum gözümün önünde kıyamet kopuyor ama birşey yapamıyorum.Uzun şeyler yaşandı ama en sonunda şunu hatırlıyorum küçücük bir yaratık solucanın çok küçüğünü düşünün benim sanırım o an bedenim yok ne olacak şimdi diyorum yeniden kurulacakmış gibi bir his geliyor dünya için.Bomboş kurak bir alan hiç bir şey yok son ama "değil" çok etkileyiciydi zamanınızı almak istemiyorum ama çok uzundu.Tekrar teşekkür ederim iyi günler dilerim...