K kkelam Kayıtlı Üye 26 Tem 2024 #1 Herkese merhaba kendi alanımızı negatif enerjiler ve negatif varlıklardan nasıl temizlerim. Bu konuda derin bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum
Herkese merhaba kendi alanımızı negatif enerjiler ve negatif varlıklardan nasıl temizlerim. Bu konuda derin bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum
A Albella Kayıtlı Üye 26 Tem 2024 #3 kkelam' Alıntı: Herkese merhaba kendi alanımızı negatif enerjiler ve negatif varlıklardan nasıl temizlerim. Bu konuda derin bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... İnancın ne bilmiyorum ama korunma ayetleri sabah akşam okuyup negatif kötü insanlar dan uzak durursan bence alanını temizlersin
kkelam' Alıntı: Herkese merhaba kendi alanımızı negatif enerjiler ve negatif varlıklardan nasıl temizlerim. Bu konuda derin bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... İnancın ne bilmiyorum ama korunma ayetleri sabah akşam okuyup negatif kötü insanlar dan uzak durursan bence alanını temizlersin