Alan içinde Alan

Denizc

Kayıtlı Üye
Geçenlerde mutfakta bir şeylerle uğraşıyordum balkona çıktım tekrar mutfağa döndüğümde mutfak birden olduğundan daha geniş göründü gözüme. Sanki genişlemiş gibi her neyse aklıma bir soru geldi, alan içinde alan olabilir mi? Soruyu nasıl soracağımı da tam bilmiyorum yani alan kendi içinde açılım yaşaması gibi ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Böyle birşey mümkün müdür?

Görme ve Beyin ilişkisi üzerine araştırma yapmanızı öneririm. Anlık duygusal dalgalanmalar, odaklanmalar, dürtüler hepsi etken olabilir. Bir süre kendinizi gözlemlemeye çalışın. Gözün gördüğünü beyin farklı algılayabilir.

Görme ve Beyin ilişkisi üzerine araştırma yapmanızı öneririm. Anlık duygusal dalgalanmalar, odaklanmalar, dürtüler hepsi etken olabilir. Bir süre kendinizi gözlemlemeye çalışın. Gözün gördüğünü beyin farklı algılayabilir.
Cevabınız için teşekkürler aslında demek istediğim mutfağımın gerçekten genişlemesi değil o an ki görüntünün aklıma böyle bir soru getirmesidir, örneğin beyin görünürde bir buçuk kiloluk bir yağ parçası ama içinde duygularımızı rüyalarımızı hayallerimizi barındıran kompleks bir evren gibidir. Alanda kendi içinde metafizik boyutta katlanıp genişleyebilir mi şeklinde bir soru olarak düşünebilrsiniz. Özür dilerim düzgün soramadım.

Geri