"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Akrep tattoo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

King-Of-Stellar

Kayıtlı Üye
Akrep tattonun olumlu ve olumsuz tarafları varmıdır? Yani şans ve ya şanssızlık getire bilirmi? Dövme yaptırmak istiyorum, yorumlarınıza ihtiyacım var.

Akrep dövmeler tam anlamı dünyada farklıdır. Ancak Doğu ve Batı yarımkürede hem düzenlenen kapsamlı bir inanç Akrep dövme kötü bir şans karşı koruma yanı sıra kullanıcısına affording koruma olarak hareket ediyor olmasıdır.

Bir korkulan ve güçlü yaratık olarak insan toplumu ve genel olarak hayvanlar aleminin hem de içindeki itibarı da Akrep büyüklüğü birkaç diğer canlılar kadar evrensel Akrepler de zaman boyunca mitler ve efsaneler yer var emrediyorum ki saygı düzeyi sağlar. Antik Mısır'da örneğin, Tanrıça Isis korumalığını yaptı iki dev Scorpions vardı.

Tibet'te, Scorpions koruyucu bir çekicilik olarak kılıç kabzaları, tekerlek-takılar ve tahta baskılar üzerine kabartmalı idi. Aslında bir Akrep Amulet giyen kötü şans karşı koruma olarak görev söylenir ve koyunda zarar vermek isteyenlere devam edecektir. Bu yaş eski bir gelenek bugünün modern zamanlarda da devam eder.

Akrepler güçlü kıskaçlar ve potansiyel olarak ölümcül sokması da uğursuz bir yaratık olarak bazıları tarafından algılanmaya yol açmıştır. Kıskanç veya çapraz çift istekli olduğu söyleniyor birisi olduğu söyleniyor 'kuyruk bir sızı.'

Bu görüşe karşı duran, Akrepler de yeraltı veya uzun geçti Kralların mezarları için kapı bekçileri olarak bazıları tarafından söylenmektedir.

Gördüğünüz gibi, Akrep sembolizmi kendi içinde güçlü - ve onun korkunç ününü dünya çapında devam eder. Akrep dövmeler basit hatlar, blok renkler veya gölgeli adet harika görünüyorsun.

Bikemiyorum umarım yardımcı olmuşumdur. Sevgi ve ışıkla kalın. :)

Zararlı olduğu söylenir tattoo'ların. Bana göre en doğrusu yapmayın. KAlbinizi kırmak için değil iyılığınızı düşünerek söylüyorum. Yoksa tabi ki sizin kararınız.

Zararlı olduğu söylenir tattoo'ların. Bana göre en doğrusu yapmayın. KAlbinizi kırmak için değil iyılığınızı düşünerek söylüyorum. Yoksa tabi ki sizin kararınız.

Kalıcı olmayan dövmelerin zararı vardır.Kalıcı olmayan dövmerin uzun süre vücutta kalması için başka başka maddeler kullanılır bunlardan bazıları zararlıdır.Deriyi ve cildi tahriş eder.Ama kalıcı olanların yoktur ama iyi yerde yaptırılırsa yoktur. İşini iyi yapan bir Dövmeci'de yapılırsa bir zararı olmaz.Çünkü zararsız mürekkep kullanılır,aletler temizdir felan ama İşini baştan savma yapan,zararlı mürekkep kullanan birisinde yapılırsa tabi ki zararı vardır. :)

Yani her şey sizin nerede ve kimde yaptırdığınıza bağlı. :)

Kalıcı olmayan dövmelerin zararı vardır.Kalıcı olmayan dövmerin uzun süre vücutta kalması için başka başka maddeler kullanılır bunlardan bazıları zararlıdır.Deriyi ve cildi tahriş eder.Ama kalıcı olanların yoktur ama iyi yerde yaptırılırsa yoktur. İşini iyi yapan bir Dövmeci'de yapılırsa bir zararı olmaz.Çünkü zararsız mürekkep kullanılır,aletler temizdir felan ama İşini baştan savma yapan,zararlı mürekkep kullanan birisinde yapılırsa tabi ki zararı vardır. :)

Yani her şey sizin nerede ve kimde yaptırdığınıza bağlı. :)
Ben de bunu demeye çalışmıştım. Düzelttiğiniz için sağolun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri