"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Akrep Sokması

SaHiBuZaMaN

Kayıtlı Üye
Bir kimseyi akrep soksa bir merkebin kulağına akrep beni soktu dese filhal acısı diner merkepe geçer. veya akrep sokan kişi merkepe ters binse yine acısı geçer.
kaynak :kibriti ahmer

Akrep sokmasıyla ilgili söylenenler doğru değildir. Akrep soktuğu zaman iyi etmek için akrep efsunu yapmak gerekir.Yada akrep sokmaması için koruyucu zırh bulundurmak gerekir.

Size bir bilgi de ben veriyim. Akrebin soktuğu yerin kan akışını durdurmanız gerekir. Sokan akrebi bir kabın içinde(kuyruğunu koparmanız lazım) tuzla ve soğanla iyice ezdikten sonra yaranın üzerine bir bezle sarın. Zehiri çeker.
Ama bu kadar uğraşıp zahmete katlanana kadar hastaneye gidin. Çünkü bir iğne vuruyorlar geçiyor :D
Akrebin cinsi bu tür sokmalarda çok önemli. Zehirinin etkisini bilemeyceğimiz için mutlaka hastaneye gidin derim ben..
Saygılar...

Yok AyŞaman. Hastahaneye kadar çile çekmeye gerek yok. Gerçekten bir efsun var. Daha doğrusu birkaç efsun var. Çocukken akreple oynardım da hiç bir şey yapmazlardı, bir deliğe girmeye çalışan yılanın kuyruğunu kovalamışlığım var. Tabi bunların üstüne dayak yemişliğimde. Anneannem bir muska hazırlatmış (yıllar önce mührünü bozdum, cahillik işte). Dedem söylemişti unuttum, 5-6 kelimelik bir ayet; Akrebin soktuğu yerin hemen üstünden tutulup okununca akrebin zehri soktuğu yerden dışarı çıkıyor. Amcamın baldırından sokmuştu.

Maalesef çok yıllar önceydi. Sadece bunlar kalmış aklımda. Bir ara amcamı ararım. Biliyorsa ona sorarım ayeti. Ve tabi paylaşırım.

anlamadığım , merkebin suçu ney ,
insanların yüklerini çekiyorlar , çilesini çekiyolar, yetmedi , acılarınıda mı yüklüyolar hayvanlara.
bunun merkeple olan ilişkisine inanasım gelmiyor, olduki birilerinin bunu yapması , bence çok kötü bir eylem.
hatta böyle konuları paylaşmamak daha güzel veya merkep kısmını atlayıp , direk dua , efsun felan bunları bilgi olarak vermek daha faydalı diye düşünüyorum.
hayvanların dili yok diye, her şamarı onlara vuruyoruz. ben çok üzülüyorum böyle durumlara.

böyle bir şey olduğunu ben de biliyorum. Amcam akrep sokan yere okuyup üzerine üfleyince hemen ağrı kesilirdi. ama zehir dışarı çıkıyormu onu bilemiyorum.

Türkiye de ödürücü derecede zehirli akrep yok hastaneye rahat yetişirsiniz çok fazla paniğe gerek yok.

Geri