"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ak sakalli dev...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sisargas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sisargas

Kayıtlı Üye
Tum foruma merhaba,

Araniza yeni katilmakla birlikte uzun zamandir parapsikoloji konusunu arastirmaktayim. Ancak herhangi bir deneyim icin kendimi hazir hissetmiyordum, taki bu forumla karsilasana dek..

Durugoru calismam sirasinda (astral bir seyehatte olabilir) tam tanimliyamiyorum, bir sarmasik vasitasi ile yukari tirmandigimi ve cesitli katlardan gectikten sonra bulutun uzerine basarak yurudugumu gordum. Sarmasiktan uzaklasmak istemiyordum ancak bir sis bulutu sarmasigin goruntusunu engelliyordu. Korkumu yenip bulutun uzerinde yurumeye devam ettim yanimdan beyaz guvercinlerin uctugunu hatirliyorum. Akabinde tanimliyamadigim beyaz varliklar kolumdan tutarak beyazlar icerisinde ak sakallari olan bir devin onune getirdiler. Oturuyordu... bana bakarak yapma dedi. Ayni cumleyi 3 kere tekrarladi. Sonra beyaz tanimlayamadigim gucler beni tekrar sarmasigin yanina getirdi. Bende korkarak ayni katlari gecerek tekrar asagi indim...

Bu gordugum ilk deneyimim ne olabilir, bir aciklamasi varmidir. Ozellikle ustadlardan yorumlarini rica ederim.

Sihirli fasülye mi ne öyle bir masal vardı onun etkisinde kaldınız heralde hatırladığım kadarıyla 1e 1 uyuşuyor dedikleriniz

Şamanizmde geçer ağaç katlarından çıkma ritüelleri. Hayat ağacı da birçok pagan inancında vardır. Ayrıca Şamanların ve sonrasında İslam erenlerinin hayvan donuna girebildiği söylenir. Donuna girmek tabiri bir anlamda kılığına girmektir. Ve güvercin ile ilgili anlatılara da rastlanır. Keloğlan masalları arkadaşımızın bahsettiği. Ki bir Türk masalı olduğunu düşünürsek benzerlikler normal Şaman inancıyla. Ayrıca Şaman davullarına da bu ağaç ile ilgili şekiller çizilir ve kıyafetlerinde de semboller vardır bu yönde. Belki bu konuda yazılan kitapları araştırırsanız bir yol gösterebilir size.

Sevgili acid tesekkur ederim. Tabi bu yasadigim ruyadan ote bilincin acik oldugu bir durumdu. Yari uyanik oldugum soylenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri