"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ailemin yanına döndüğüm ilk gece

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kutluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kutluhan

Banlı Kullanıcı
Ben alemle kalmıyorum başka bir şehirde akrabamda kalıyorum. Son sene ailemin yanında okumak istedim. Onlar geldiler 1 gün kaldık ve sonra eve döndük. Yol 14 saat sürüyordu ben de bu arada Rukye ayetleri, cinlere nasihat gibi mp3ler dinliyor, korunma duaları yapıyordum. Gündüz hiçbirşey olmadı. Gece herkes yattı benim bilgisayarda işim vardı. Hol tavanında koşma sesleri duydum. Sürekli geliyordu. Saat geçmek bilmiyordu, uyumak istemiyordum çünkü biliyorum ki bu ilk gece ve burada olan şeyin adını koymadan uyursam uykumda bana zarar verebilir. 2 gündür boş olan evimize birşeyin geldiği sanıyorum. Genelde evimizde koltukların altı süpürge geçmediği için tozlu kalır. Koridor tavanındaki sesleri yukarıdaki komşunu çocuğuna bağlıyor rahatlamaya çalışıyordum. Fakat koridordan metalik fısıltılar geliyordu. İnce, genç bir kız sesiydi. Değişik birşeyler fısıldıyordu. Kısık kısık ve anlamsız. Gözümün yanıyla baktığımda karanlıkta ışıldamalar oluyordu. Fatiha okudum sonra kesildi gibi oldu. Sonraları yine de bakma ihtiyacı duyuyordum. Hep sol yanımdan, holden geliyordu. Sonra 5 dk geçti yine aynı koşma sesleri, fısıltılar, kulak çınlamaları, makine sesleri. Fısıltı ben baktığım zaman devam ediyordu. Birisi sanki yürüyordu gibi ama ayağını sürterek bir adım atıyordu ve duruyordu. Sonraki adımları sanki atmıyor gibiydi daha yakın bir şekilde 2 adım daha atıldı. Sonra kapıyla aramda 1,5m var ve birden kapı eşiğinden bir ayaksürtünmesi geldi aynı anda bir şey geçti gibiydi. Bir anda istemsiz olarak baktım hiçbirşey yoktu ama hani biri sizi korkutur, bir anda dönersiniz de oradadır ya işte hiçbir şey olmamasına rağmen orada birine baktım gibi hissettim yani kalbim bir anda hızlıca çarpmaya başladı. Nasıl oldu da hiç bi şey yokken birden bişey var gibi döndüm o sese ve var gibi baktım? Ayetel kürsü okudum vebirkaç dakika sonra sonra yine sesler geldi fısıltı koridor sonundaki mutfaktan geliyordu. Aşırı derecede susamama rağmen gidemedim. Böyle tekrar etti olaylar. Sonraları saat 1 gibi artık kapıyı çalıyordu birşey. Sanki ben dua okuduğum için daha fazla kalmak istemiyordu ve içerden çalıyordu gibi. Yine de dışarıdan da olabilir bilemiyorum. Holün karşısında da kiler kapısı var. Kiler kapısının önünde ayakkabılarım duruyordu poşette o poşetler hışırdadı. Rüzgar hışırdaması değil, kaydıklarına eminim. Veya o sürtünme sesi de olabilir yine. Her neyse survivor açtım pozitif enerji yaymaya çalışıyordum. Elimi koridora uzattım ve bir sonar gibi dönüt almaya çalıştım. Bütün bunlardan korkmuyorum. Sadece bu dünyaya açılacak perdelerin gece olmaması gerektiğini düşünüyorum. Neden gece olsun ki? En son uyumaya karar verdim. Yorganı hazırladım telefonun şarjı 14 kalmıştı. Ha bu arada herşeyi kaydettim ses formatında. Son kez dua edip ışığı kapadım ve direk yatağa girdim. Hava çok sıcaktı, pencereyi açtım. Ipıslak oldum en son uyumuşum. Saat 2de geri uyandım. Sadece 40 dk gibi bir süre uyuyabilmişim. Beni birşeyin uyandırdığına eminim. Durduk yere uyanan birisi değilim. Belki terlediğimdendir ama pek zannetmiyorum. Kendimi yorganın dışına attım ve derin bir nefes aldım. Şarjım bitmişti. Masa boyunda demir bir dolap var odada. Neyse yattığım yerden kalktım ve o dolap çıt sesi çıkarıyordu. Sürekli ve düzenli olarak. Hemen ışığı yaktım kapıya doğru gidip. Bir dua ettim ve o masanın yarı açık kapısına yasladığım laptop çantamı aldım içinden telefon adaptörümü çıkardım ve prize taktım. Böylece sesin dolabın kapağından gelmediğini de anlamış oldum. Ses sanki kalorifer peteği gibiydi, sanki dolabın duvar tarafından geliyor gibiydi. Dikkatlice baktığım zaman duruyordu veya durup devam ediyordu, tempoyu değiştirip. En son durdu. Ben bu arada yatıyorum ve tişörtü çıkardım. Ses kaydına da devam ediyorum bu arada. Çıtırtı bittikten sonra sanki içimle konuşuyordum. Değişik bir anlaşmaydı. Sürekli Allah'la ilgili görüşlerimi anlatıyordum ve birşey var mı diye bakıyordum çevreme. En son içimden şunu söyledim. Burada 1 ay kalıyoruz sonra gideceğiz. Biz gittikten sonra burası yuvanız olabilir. Ama biz gidene kadar burada kalamazsınız. Ne siz ne de biz zararlı çıkmayalım. Gidin dedim. Yanımda da muhabbet kuşumuz yatıyordu kafeste. Yazık o da ışık açık olunca uyuyamadı, o da dikkatlice belirli noktalara bakıyordu.. Neyse şimdi uyuyabilecektim biraz rahatladım. Ayak sesleri de kesildi. Düşünüyorum da üsttekiler normal insanlar. Gece 2'de küçücük çocuğun koşması saçma geliyor. Ü-telik sürekli de değil. Ve hep holde. Ve sanki yukarıdan değil de bizim tavandan geliyor gibiydi. Sonra uyumuşum işte ışık açık kalmış. Gece gelip yanıma oturup da bunları benle beraber yaşamadıkları için ailemle paylaşamadım bunları. Kendi başıma ilgileneceğim bu konuyla. Odamda cin mektubu, korunma dualarım var. Müslümanım ama şüphe duyarım herşeyi araştırırım ve her dinin saçma eksik yanlarını görmüş. Cemaat saçmalıklarını yakından takip edip yurtlarında olan bitenleri de izlemiş birisiyim. Yaşadıklarımın çoğu genleşme, rüzgar sebepli diyebilirim de kapının 3 kere tıkatılması ve fısıltılar beni şüphelendiriyor. Üstelik adımı da duymuş gibi oldum bir ara. Neyse efendim aklım yerinde, evinde cinler olduğunu söyleyen çok fazla insan tanıdım. Onlara yardım etmeye de çalıştım. En büyük amacım iyi cinlerle tanışmak ve onları emrime almak yerine onlarla dost olmak sonra da zor durumdaki insanlara ve cinlere yardım etmek. Üstelik bunu başarırsam tek tek çevredeki siyahi medyumlara gidip şeytani cinleriyle arasındaki bağı da koparmak isterim. Benzer olaylar yaşamış veya bana yardımcı olabilecek birileri var mı? Korkmuyorum amacım bu tür şeylerin gündüz gerçekleşmesini sağlayabilmek.

Sonuna kadar okudum tam birşey çıkacak diyorum olmuyor acaba emin misiniz gece evde varlıkların dolaştığına ? çocuklar gece 2 de koşmaz diyorsunuz ancak ben gece evde dört dönen uyumayan çok çocuk biliyorum :)

Sonuna kadar okudum tam birşey çıkacak diyorum olmuyor acaba emin misiniz gece evde varlıkların dolaştığına ? çocuklar gece 2 de koşmaz diyorsunuz ancak ben gece evde dört dönen uyumayan çok çocuk biliyorum :)

Yukarıdakilerin normal insanlar olduğunu düşünerek bunu yazdım üstelik tamam o sesleri çocuklara bağlıyorum :) Diğer seslere anlam veremedim ama. Üstelik şimdi aklıma geldi arabadayken i-doserden de birkaç şey dinlemiştim. İ-doserin etkisi hakkında da şüphe duydum.

bence devam ettir, çok hoş bir roman çıkabilir bundan :) Yaşadıklarına inanmıyorum felan demiyorum, ama çekici bir konu, sürükleyici yani.

Bence yaşadıklarınızın cevabı birazda yazdıklarınızın ilk cümlelerinde saklı.14 saatlik yol boyunca bu tür konularla alakalı mp3ler dinlediğinize göre bu konulara ilgilisiniz.Ancak bu şekilde sürekli olarak mp3 şeklinde bunları dinlemeniz bilinçaltınızı uyarır ve bir süre sonra sürekli tetikte olmasını sağlar.Mesela bende bilinçaltına işleyen,çeşitli telkinler yollayan mp3ler var her mp3ün insan psikolojisi üzerinde ayrı ayrı etkileri var.Sizin yaşadıklarınızda bana biraz bu şekilde psikolojik olarak geldi.

Bence yaşadıklarınızın cevabı birazda yazdıklarınızın ilk cümlelerinde saklı.14 saatlik yol boyunca bu tür konularla alakalı mp3ler dinlediğinize göre bu konulara ilgilisiniz.Ancak bu şekilde sürekli olarak mp3 şeklinde bunları dinlemeniz bilinçaltınızı uyarır ve bir süre sonra sürekli tetikte olmasını sağlar.Mesela bende bilinçaltına işleyen,çeşitli telkinler yollayan mp3ler var her mp3ün insan psikolojisi üzerinde ayrı ayrı etkileri var.Sizin yaşadıklarınızda bana biraz bu şekilde psikolojik olarak geldi.

İslami rukyeler ve kurandan çeşitli ayetler, büyü bozma duaları dinledim. Sebebi de arşive eklemeden önce kaynağının şeytani mi islami mi olduğuna karar vermekti. Çünkü içinde zikridilenler çok önemli. Sanmıyorum ama dediğiniz de bir ihtimal, saygı duyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri