istanbul8833
Kayıtlı Üye
Biz aslında kültürel olarak çok üst seviyelerde olan bir ailede değiliz , çok alt seviyelerde de değiliz yani at gözlüklü bir aile yapımız yok ama devamlı herşeye sinirlenen kusur bulan bağıran küsen günlerce konuşmayan konuşunca iğneleyen ezen ağır konuşan dışarıdaki insanlara hep çok iyi evde devamlı baskı kuran herkesin hatasını aramaya çalışan onu yaptın bunu yaptın niye oturdun niye kalktın kapı çalsa bile suç , hiç biryere gitmeyin gidersen surat çekersin hep onun dediği olsun bu arada 35 yaşındayım ve artık ağırıma gidiyor , devamlı üzülen aile bireyleri nasıl davranacağımızı şaşırdık aman yeterki bize kafayı takmasın söylenmesin bağırmasın çağırmasın diye diken üstünde oturan insanlar olduk herkes mutsuz herkes tedirgin bugün yine ne olacak korkusu ağlayan bireyler onun umurunda değil ne yapmamız lazım biz artık diğer bireyler olarak bıktık ve bu durumdan kurtulmak istiyoruz yardım edebilecek yol gösterecek sizlere ihtiyacım psikolojimiz bozuldu ve artık gülmek nedir bilmiyoruz ben kahkaha atmayı özledim yaa, hep boğazımıza dizen bir insan, iflah olmayan biri