"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ağırlık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratsavci

Kayıtlı Üye
merhaba arkdaşlar bende buyu oldugundan suphelenıyorum hayatımda hıc bırsey yolunda gıtmıyor hergun bır sorun bır sıkıntı cıkıyo karşıma bunu nasıl çözebılırım herseyı nasıl yoluna koyabılırım buyu olup olmadıgını nasıl anlayabılırım ?

Kendinizi bedenen ve ruhan biraz arındırıp birkaç gün koşturmacadan uzak tutun ve dinlendirin.Kafanız da koşturmasın bu sürede:)Zihninizi yoran düşünceler beyninize üşüşünce bu yazdığımı hatırlayıp kovalayın onları.Bir tedavi sürecindesiniz nihayet.Her makine arada error verir.Bu ağırlık durumu temizlenmeyip üstüste kalıp halinde bedenimize ve auramıza oturur ve enerji akışını kesmeye başlar.Dolayısıyla yorgun,sıkkın ve hiçbirşeyimiz düzgün gitmiyor hissederiz.Bunu gidrrmden sırf bu sebeplerle büyü var mı yok mu diyemeyiz.Çünkü bezgin enerji yayarak hayatımızda yeni günün güzellikler getirmesini bekleyemeyiz.Siz kendimi toparladım ancak halen kısmetsizliğim sürüyor diyorsanız da işin ehli birine bakım yaptırmaktan başka çare bilmiyorum.Kişi kendi kendine de bakım yapabilir ancak objektif olabilmek ve yönlendirme yapmadan objektif bir bakım yapmak kendi kendine imkansızdır.Her zaman "acaba ben mi böyle düşünüyorum diye sonuç böyle çıkıyor?" veya "yanlış mı yorumluyorum" sorusu takılacaktır.Ayrıca bazı büyülerde öyleki kişinin algı ve enerji alanları bloke olduğundan kanallık yoluyla herhangi bir veri alamaz ve bazen kendini kaybedip zihin ve ruhunu kontrol edemeyen durumlarda da kendi kendine bakım olmaz.Bu nedenle ikinci bir kişi bakımınızı yapmalıdır.
Sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri