"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aerokinezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

incorportion

Kayıtlı Üye
Merhaba ben aerokinezi hakkında ufak çaplı bir araştırma yaptım ve bunu yapabilen insanlara yeteneğimi nasıl geliştirebileceğimi sormaya karar verdim. Bunu yapabilen arkadaşlardan destek bekliyorum

Merhaba ben aerokinezi hakkında ufak çaplı bir araştırma yaptım ve bunu yapabilen insanlara yeteneğimi nasıl geliştirebileceğimi sormaya karar verdim. Bunu yapabilen arkadaşlardan destek bekliyorum

Forumda yeterli bilgiler mevcut lütfen araştırmadan konu açmayın.Eğer araştırsaydınız bu konuyu açmaya gerek duymazdınız.Teknikler,gerekli bilgiler forumda mevut.10 dk'lık bir araştırma ile tabi ki bulamazsınız.Önceki konunuzda Bella91 gerekli şeyi söyledi araştırın dedi. :)

öncelikle bir hata yaptıysam özür dilerim ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığım için ne yapacağımı bilemedim diğer yandan araştırma yaparken bilmediğim bir sürü şey gördüm ve bunu sormak istemiştim. Bu konuda oldukça bilgisizim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri