Adnan Oktor 33. dereceden Masonlarla canlı yayında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AkuJuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AkuJuk

Banlı Kullanıcı
Sizce göründükleri kadar iyiler mi?
Dost canlısı ve insanlığa hizmet için mi masonluğu bunca yıldır çok gizli bir şekilde ayakta tutuyorlar.Yorumlarınızı bekliyorum lafınızı esirgemeyin lütfen :D

Bölüm 1
http://www.youtube.com/watch?v=803rNCc5HmI

Bölüm 2
http://www.youtube.com/watch?v=P3TTzTuEWhU

Bölüm 3
http://www.youtube.com/watch?v=zLNgWE4wy04

Bölüm 4
http://www.youtube.com/watch?v=ZdScXF8cLjQ

Sağ başta oturan tombul adama gıcık kaptım
:D söylemeden edemicem:biggrinjester:

Şaşırmadım, pirim yaptırıyo kendine adam

3/28 - Mü’minler, mü’minleri bırakıp inkarcıları dost edinmesin. Kim böyle yaparsa Allah ile bir ilişiği kalmaz. Ancak onlardan (gelebilecek tehlikeden) korunmanız başkadır. Allah asıl sizi kendisine karşı dikkatli olmanız hakkında uyarmaktadır. Çünkü dönüş Allah’adır.

5/51 - Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez.

60/9 - Allah, sizi ancak, sizinle din konusunda savaşan, sizi yurtlarınızdan çıkaran ve çıkarılmanız için destek verenleri dost edinmekten men eder. Kim onları dost edinirse, işte onlar zalimlerin ta kendileridir...

daha ilk video yu izlerken görebilirsiniz amacın ne olduğunu mason olmak için Allah a inanmak şarttır diye tercüme etmiş adamın sözlerini bu bile yeterli bi kanıt bence adnan oktarın internet sitesinde masonları yerden yere vurup kötülerken parazit olduklarını söyleyip şeytana taptıklarını belirtirken burada reklamını yapması çelişkili düşüncelerine katılmıyo olabilir ama apaçık reklamını yapmış belli ve bu adam bence baştan aşağıya riya kokuyor gözleri mühürlenmiş. Saygılarımla .

Hem Üstelik Dediğiniz Gibi Bu Adam Mason Olsa Hapse Girermiydi Dünyada Kaç Tane Mason Varki Hapse Girmiş ?

Adnan Oktar önceden en sevdigim adamlardan biriydi ve hep savunurdum ama sonra yanılan ben oldum.

Ve Son Olarak Müminlere Bilip Bilmeden İftira Atmayın Siz Şimdi Bu Adama Bu Böyle Şu Şöyle Diyorsunuz Sizin Bilginiz Zan Dan İbarettir Kesin Bir Bilginiz Yoktur .

Adnan Ooktar yahudileri cok sever kötü birşey degil ama hem Adnan Oktar'ı soyluyorsun bide bana tevrattan niye ayet koydun diyorsun

bir de Adnan Oktar derki : Kuran ve Tevrat bizim kaynagımızdır.

Ve Son Olarak Müminlere Bilip Bilmeden İftira Atmayın Siz Şimdi Bu Adama Bu Böyle Şu Şöyle Diyorsunuz Sizin Bilginiz Zan Dan İbarettir Kesin Bir Bilginiz Yoktur .

tamam kesin bilgim yok bu doğrudur ama son konusmaları olsun eskiler olsun bana ters sevmiyorum zorlamı a9 hala izliyorum hep aynı muhappet

Adnan Oktarın mason ajanı olduğunu bilmeyen var mı? Varmış demek ki.
Sayın İsLam, (haşa) "ben mehdiyim" îmâsında bulunan kişiyi bile bile savunmanız, imanınızı tehlikeye sokar. Tekrar düşünün bence.
Konuştuğu konuların %90' ının Mehdi olması ve sitesine bakarsanız görebileceğiniz mühürden kendine Mehdi dediğini anlayabilirsiniz. Apaçık Mehdiyim diyor.

Biri çıkar ben İslamın yeni peygamberiyim der, biri çıkar ben Mehdiyim der, öbürü Mesihim der. Bunların peşine takılıp gitmekten Allah muhafaza etsin bütün müminleri, ne diyeyim.

Cübbeli hocanın da dediği gibi, batıl buluyor be..

Şimdi de hakkı söylediği için Cübbeli Ahmet Hocaya dava açtı bu oktar.

Yav Tamamda Kardeşim Facede Bu Adamın 70 Bin Hayranı Var!

Ben Oruç Tutmazdım İnanın Bu Adamın İsLamın Güzelliğini Anlatmasıyla Oruç Tutmaya Başladım İlk Kez Severek 5 Vakit Namaz Kılmak İstedim !

Bu Arada Adnan Oktar Risale-i Nur Kitapları Nedeniyle Hapse Girmiştir !

adnan oktar uyuşturucu nedeniyle hapse girmiştir. araştır villasında harem kurmak suçundan bütün mankenleri toplamıştı, milyar dolarlık villasına devlet neden el koydu? risale kitapları içinmi? ben onun bu villa baskın haberlerini hayal meyal hatırlıyorum o zaman akılım pek ermezdi bu işlere küçük sayılırdım
yani sosyeteyi yeterince sömürmüştü

bahs ettiğiiz kişinin imanını kimse yargılamıyor o kendisi ve ALLAH arasındaki şeydir

ama topluma mal olmuş biri olarak onun eleştirmek bizim hakkımız.

Allah Islah Etsin Sizleri Diyecek Laf Bulamıyorum Kusura Bakmayın !

İslamı Tebliğ Edenlerede Uyuşturu Satıyor Diyorsunuz Ya ...

Uyuşturucu kullanımı iddiaları [değiştir]
Adnan Oktar hakkında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kokain kullandığı iddiasıyla 10 Temmuz 1991 tarihinde dava açılmıştır. Açılan davada "delillerin şüpheli olduğu" ve "şüphelerin sanık lehine yorumlanması gerektiği" ilkesi uyarınca Yargıtay yolu açık olmakla birlikte 22 Şubat 1994 tarihinde beraatine karar verilmiştir.

Araştırdım ve Vikipediadan Bu Sonucu Buldum TEKRAR SÖYLÜYORUM BAK İYİ DİNLE !

Sizin Bilginiz Zan Dan İbarettir Kesin Bir Bilginiz Yoktur .

bu konu ama karşılıklı konuşmaya dönmüş bende yapıyorum arasıra bunu ama belli bir yerden sonra bundan sonra mesaj yazmayacağım diyorum moderatörler konuyu kilitliye bilirler belki söyleyeyeyim

Geri