"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acil Yardım(Evde bulduğum bir kağıt parçası)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bbounce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bbounce

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, öncelikle şunu belirtmek istiyorum, 35 yaşındayım sorumu ciddi ciddi soruyorum, dün ailemi ziyaret etmeye gittim kaldığım odada gayri ihtiyari bir çizim buldum, yaklaşık 3-4 senedir evimizde bet bereket yok, ben karım ile ayrıldım, annem babam sürekli tartışma içinde yaşıyorlar annem yeri geliyor anneannemde kalıyor, hiç bir işimiz rast gitmiyor, sözün kısası bulduğum kağıdı forumda hangi bölümde paylaşmam gerekli bu konuda gerçekten acil yardıma ihtiyacım var, lütfen. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar kağıt bu lütfen yardımcı olmaya çalışın.

Ekli dosyalar

• IMG_5869.JPEG
    IMG_5869.JPEG
    620.1 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba,
Şekilleri incelediğimde 2 şekil güneş harflerine ait (Yukarıda ki iki harf), diğer ikisi ise Mu harfleridir. (aşağıda ki iki harf) Bu iki farklı temele dayanan harflerin birleşimi, doğa güçlerini olumsuz etkilemek amaçlıdır. Uğursuzluk, sabırsızlık ve kontrolsüz davranışlar sergilemeyi tetikler. Bu harfleri güneşin tam olarak tepeniz de olduğu bir gün ayın silik silüeti altında yakarak yok etmelisiniz.

Bilginize Saygılarımla

Merhaba,
Şekilleri incelediğimde 2 şekil güneş harflerine ait (Yukarıda ki iki harf), diğer ikisi ise Mu harfleridir. (aşağıda ki iki harf) Bu iki farklı temele dayanan harflerin birleşimi, doğa güçlerini olumsuz etkilemek amaçlıdır. Uğursuzluk, sabırsızlık ve kontrolsüz davranışlar sergilemeyi tetikler. Bu harfleri güneşin tam olarak tepeniz de olduğu bir gün ayın silik silüeti altında yakarak yok etmelisiniz.

Bilginize Saygılarımla
???? yakmak sıkıntı çıkartmaz umarım.

Merhaba,

Bilginize Saygılarımla
Peki bu nedir yani bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın lütfen ?,

Geri