"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

acil cevap bekilyorum yetenek varmıdır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmedo

Kayıtlı Üye
S.A Cümleten beyler ben yüramda 2 gün sonra ne olucağını goruyürum bazen 1 hafta oluyo ama bazen her zaman deil ayrıca denize gidiyoruz ailecek baya kalıyoruz herkezin suratı kızayıyor yanıyor bildiğimiz bende hiç bişey olmuyo sanki denize gitmemişim gibi bide ben cinleri çok yakınımda hisdediyorum korku yok az ürperti azda tebessüm bundan bir sene önce 2000 salavar getirdim esmaül hüsnadan niyet ettim allahım goster diye onları bana aynı gün gece geldiler yatamıyorum çok uykum va ozman korkuyodum baya yatağa yattım bennim uyumamı bekliyolar hissediyom baktım gozüm açılıp kpanıyo dizlerime kadar uyuştu bacaklarım baktım kafam düştü daldım bi dk geçmeden yarım metre boyunda 2 tane biri ilerde duruyo biride çarşafımı çekiyo korkudan bi kalkım sıçrıyarak küfür ederek kalkım korkudan ondan nas süresi ne bildiğim dua varsa okudum ondan beri yanımdalar sanki saygılar acil cevap yazın bilgililer böle bilgili bi hocada bulsam onu bırakmıcam yanında yetişmek istiyom 1000 ayetel kursi 40 günndevam edicem cevap bekilyorum

A.S senin anlattığının aynısını samanyolu tv de çıkmıştı Türk filmi olarak bir tane kadın da böyle gelecek musibetleri falan görüyordu etrafına gördüklerini anlatarak komşularına falan yardım ediyordu sonra kadının kocası duydu kadının yeteneğini sonra bu yeteneği paraya çevirdiler parayla musibetleri falan görüyordu bir süre sonra kadın rüyasında kendi mezarını gördü sonra bir şeyler yaptı kadın artık iş yapmyı bıraktı rüya görmemeye başladı rahatladı. Bu filmi araştır bence senin olayınla alakalı gibi görünüyor adını hatırlamıyorum ama STV filmlerindendi.

Geri