Merhaba benim uzun yıllardir yaşadığım bazı sıkıntılar var şöyle anlatmam gerekirse yıllar önce internette görüp bı ritüel uygulamam sonrası başlayan ve zaman zaman artıp azalan belirtiler var ritüelin sonrası ilk zamanlar önce biri izliyormuş gibi başladı sonra rüya görmeye başladım sonra etrafımda bişeyler hissettim zamanla artti arkamdan sağımdan solumdan geçiyorlardı sonra uyumaktan çok korkuyordum vs işte bi kaç hocaya gittik muska yazdılar taktimda fayda yok o varken bile oluyordu sonra uyku uyanıklık arasi bişeyler yaşamaya başladım her neyse şimdi eskiye göre aşırı sinirliyim karaltilar geçti ama uykumda bağırıyorum hiçbisey görmüyorum ama bu kaç kere oldu hatırlamıyorum sayısı baya fazla bi kaç kere şöyle bişey oldu uyuyorum uyku sırasında içimden besmele çekiyordum bi kere ardından bi erkek sesi de benimle çekti aşırı kalın ve korkunç bi sesti ve ben bağırdim bağırdığımi farkediyorum ama annemde bi kaç kere fark etti hatta bugünde bişey oldu sabah oluyor genelde uyurken üstüme bi ağırlık geldi gibi sağ tarafa yatıyordum bağırdım ama bağırmamla çok hızlı bişeyler söyledi bi ses Türkçe değil gibiydi anlayamadım ne dediğini sanki bişeyler okuyor gibi içimden besmele çekmek istedim ama fayda etmedi zar zor olsada gözümü açmaya kalktım açtım ve açtığımda kesildi bunun gibi şeyler sebebi ritüelmi hiçbir hoca neden olduğunu söylemedi lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi