"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ablamın Başın gelen olay

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 38107
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 38107

Merhaba .Benim bugün özel olduğu için anlatamayacağım fazla garip olmayan ancak bu yüzden aşırı sinirleneceğim bir olay olmuştu.Son derece sinirli biçimde bilgisayarın başına geçmiştim.Ablam annemin yanına gidiyordu tam yanındaki koltuğa oturacakken bir anda tabiri caizse cırıl cırıl bağırmaya başladı bir anda bacağındaki kireçlenmeyi kırmış.Sonra koşarak ve bayağı endişeli onun yanına gittim.O anda bir şey hissetim.Sanki içimden bir şey kopup dışarı çıkmışla nefes alamıyormuş hissini aynı anda yaşadım. Bu olayı düşüncelerinizi sormak için yazdım.Her türlü(dalga içermeyen) yoruma açığım. Lütfen düşüncelerinizi dile getirirseniz sevinirim

Sevgi ve Işıkla

mesela karşıdaki insan güldüğü zaman sizde de gülme hissi oluşur aynı şekilde ağladığı zaman da, bu piskolojik bir durum
yakın olduğunuz kişilerle bu daha da belirgindir özellikle de aranızda kan bağı da varsa
aslında anlattığınız çok normal bi durum ablanızın hissettiklerini hissemişsiniz

Cevabınız için teşekkürler Sayın souldare Bunu düşüneceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri