"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Abilerim ve Ablalarım yardım edin...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tolk112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tolk112

Kayıtlı Üye
Abilerim ve Ablalarım benim şöyle bir sorunum var bu biraz sevgi aşk ile ilgili ben 17 yaşındayım ben hep lise de aşk saçmalıktır aşkçılık oynamak gibi birşeydir derdim ve etrafım da bu kanka denilen yakın arkadaşlarına aşık olanları görünce yakın arkadaşına aşık olan şerefsizdir derdim ama bu da benim başıma geldi ne yazık ki herşey bu yıl başladı yakın arkadaşıma farklı duygular beslemeye başladım ve geçmesini bekledim ama geçmedi ve ben de okulun son günü söyleyip arkadaşlığımı bitirmek istedim çünkü bu bana göre bir ihanet bir şerefsizliktir bir daha onun yüzüne bakamam diye okulun son günü yarın buluşabilir miyiz daha iyi konuşuruz dedim o da olur dedi ama ertesi gün aramalarıma cevap vermedi şimdi ben de ona duyduğum saygıdan dolayı ve bir sms le arkadaşlığını bitirdi demesinler diye hep yüz yüze söylemek istedim fakat yüz yüze söyleme imkanım olmassa ona karşı olan duygularımı sms le söylemeli miyim yoksa söylemeyip geçmesini mi bekliyim ki sms le söylesem bile cevap alacağımdan şüpheliyim ve bu kızın çenesi düşük beni herkese makara konusu yapar mı diye şüphelerim var dediğim gibi sms le söylemeli miyim yoksa söylemeyip unutmaya mı çalışmalıyım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum çok vaktim yok lütfen...

Öncelikle bu deneyiminden çıkartman gereken sonuç kesinlikle, ne olursa olsun "ön yargılı" olmaman gerektiğidir.
Hayatta olmazsa olmazlar yoktur, nitekim olmayacak şey de yoktur.
Bu yüzden, her zaman bir şeyleri sınıflandırmadan önce, sınıflandırmak üzere olduğun şeyleri gözden geçirip, senin hayatında yer edinip, edinemeyeceklerini ölçüp tartman gerekir.
Cevaba gelirsek, kendini nasıl rahat hissedeceksen ve ne şekilde çok daha "net" olabileceğini düşünüyor isen, o şekilde irtibat kur. :)
Yaşlarımız çok yakın olduğu için bir abla değil de, bir arkadaş olarak cevap vermek istedim.
Bol şans.

Bence biraz düşün duyguların hakkında ve emin ol geçecektir ilerde karşına çok daha ileride çıkacak. Bende buna benzer bi şey yaşadım bi kaç hafta önce ama biraz düşününce hayatın bu kadar basit olamayacağını anladım eğer yüz yüze görüşme imkanın varsa git deki arkadaş böyle böyle eğer karşılık verebileceksen söyle yok hayır dersen gölge etme. Olmaza sakın üzülme ve peşinden gidiyim deme işe yaramıyo illa da gitmek istersen sitede bir çok uygulama var denersin ki bence başkasının kaderine müdahale etmek bize yakışmaz.Kısacesı geçir karşısına en güçlü yanınla söyle olmazsa unut ve bil ki hissetiğin aşk acısı değil zeigarnik etkisi olacaktır. Başarılar :beta1:

Ben de kesinlikle söylemek istiyorum ama bu ayın 24 üne kadar vaktim var sonra o yurtdışına gidecek akrabalarının yanına tek sorunum yüz yüze konuşma imkanım kalmassa mesajla söyleyip söylememem bu konu da kararsızım sadece verdiğiniz cevaplar çok yardım edici teşekkür ederim

Git evine, çek bi köşeye konuş yüz yüze , sms'i boşver, yüzyüze konuşurken duygularınıda ona rahatca açıklamış olursun.

Kesinlikle yüz yüze konuşmalısın.Sms her şeyi daha kötü yapabilir.Bir insanın yüzüne karşı konuşmamak hem samimiyetsizlik hem de özgüvensizlik izlenimi bırakabilir.

Basit bi şekilde yorumlamak istedim bu konuyu bence aşk beklemez.Hayatı yaşamaya değer kılan en önemli şeydir aşk :) Hiç durma derim :)

Geri