tolk112
Kayıtlı Üye
Abilerim ve Ablalarım benim şöyle bir sorunum var bu biraz sevgi aşk ile ilgili ben 17 yaşındayım ben hep lise de aşk saçmalıktır aşkçılık oynamak gibi birşeydir derdim ve etrafım da bu kanka denilen yakın arkadaşlarına aşık olanları görünce yakın arkadaşına aşık olan şerefsizdir derdim ama bu da benim başıma geldi ne yazık ki herşey bu yıl başladı yakın arkadaşıma farklı duygular beslemeye başladım ve geçmesini bekledim ama geçmedi ve ben de okulun son günü söyleyip arkadaşlığımı bitirmek istedim çünkü bu bana göre bir ihanet bir şerefsizliktir bir daha onun yüzüne bakamam diye okulun son günü yarın buluşabilir miyiz daha iyi konuşuruz dedim o da olur dedi ama ertesi gün aramalarıma cevap vermedi şimdi ben de ona duyduğum saygıdan dolayı ve bir sms le arkadaşlığını bitirdi demesinler diye hep yüz yüze söylemek istedim fakat yüz yüze söyleme imkanım olmassa ona karşı olan duygularımı sms le söylemeli miyim yoksa söylemeyip geçmesini mi bekliyim ki sms le söylesem bile cevap alacağımdan şüpheliyim ve bu kızın çenesi düşük beni herkese makara konusu yapar mı diye şüphelerim var dediğim gibi sms le söylemeli miyim yoksa söylemeyip unutmaya mı çalışmalıyım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum çok vaktim yok lütfen...