"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Abd 2020'de toprak kaybedecek

makssenberg

Kayıtlı Üye
Bu yıl kafe ve restoranların kapatılacağını 31 aralık 2019 teke tek programında iddia edip bilen astrolog Dinçer güner, aynı programda abd'nin bu yıl toprak kaybetmesini beklediğini söyledi. Yine aynı programda artı/eksi on gün sapma payı olabilir diyerek 5 nisanda Türkiyede parlamento/kabinede değişiklik olacağını, koltukların sallanacağını söyledi ve Ulaştırma bakanı değişeli birkaç gün oldu. Diğer yaşlı konuk mart sonu nisan başında rusyanın askeri hareketliliğinin dikkat çekeceğini söyledi ve rusya geçen hafta nato ülkesi olan italyaya girdi.

Bence Abd şimdiki durumuyla kendi resmi sınırlarından toprak kaybedecek gibi durmuyor, ben bu yüzden bu kaybın Türkiyedeki abd üslerinin kapatılması suretiyle olacağını düşünüyorum. Finansal analist arkadaşlarla konuşurken bazılarının bu yıl Türkiyeye yaptırım beklediklerini duyuyorum, Türkiye yaptırıma cevap olarak üsleri kapatır diye düşünüyorum. Fava atın bekleyin.
 
Üsleri kapatmak ateşi benzinle söndürmeye çalışmak olur şu şartlarda. O yüzden bu tahmini pek doğru bulmuyorum kendimce. Fakat bu yılın tek anormal yanının virüs olmayacağını düşünüyorum. Tüm Ülkeler bakımından. Özellikle de başka bir hastalık çıkarsa ortalık Tekken atmosferine dönebilir :P
 
Geri
Üst