yule Yönetici 16 Nis 2010 #2 Her yerde tanııyoruz allahıma binleeerce şükür. Bu ülkelerdeki türk sayısını siz düşünün artık dünyada ne kadar çok türk var.
Her yerde tanııyoruz allahıma binleeerce şükür. Bu ülkelerdeki türk sayısını siz düşünün artık dünyada ne kadar çok türk var.
A Ailuros Banlı Kullanıcı 16 Nis 2010 #3 Diğer ülkelerin toplam sayısı da bence gayet iyi.Bütün dünyaya yetişiyoruz Maşallah
Jasminum Kayıtlı Üye 17 Nis 2010 #4 Çok etkileyici Ama bazen araştırma yaparken burda yabancı sitelerden daha ayrıntılı bilgi olduğunu farkediyorum.. Hakedilmiş bir başarı
Çok etkileyici Ama bazen araştırma yaparken burda yabancı sitelerden daha ayrıntılı bilgi olduğunu farkediyorum.. Hakedilmiş bir başarı
aysorfi Kayıtlı Üye 20 Nis 2010 #6 Çok güzel bir bilgi edinilmiş.Tebrik ediyorum..İşte bu sitenin ve kişilerinde farkı bu olmalıydı..
Se4nh4x Kayıtlı Üye 9 Eyl 2010 #9 İşte kaliteli forumun farkı bu resimle belli oluyor. İsrailden tutun Litvanyaya kadar herkes bu forumda. Bence bu reklam yapılmalı
İşte kaliteli forumun farkı bu resimle belli oluyor. İsrailden tutun Litvanyaya kadar herkes bu forumda. Bence bu reklam yapılmalı