7 çakra etkili açmak için esmalar denenmiştir

efee

Kayıtlı Üye
Kök Çakra (Muladhara)

Ya Kafi 1000

ya hafız 1000

ya mukit 1000

toplamda 3000 bin defa

Sakral Çakra (Svadhisthana)

ya fettah 1000

ya vedud 1000

toplamda 2000 bin defa

Solar Pleksus Çakra (Manipura)

ya aziz 1000

ya cabbar 1000

ya kabid 1000

toplamda 3000 bin defa

Kalp Çakrası (Anahata)

ya latif 1000

ya rahman 1000

ya vedud 1000

toplamda 3000 bin defa

Boğaz Çakrası (Vishuddha)

ya alim 1000

ya mucib 1000

toplamda 2000 bin defa

Alın Çakrası (Ajna)

ya nur 1000

ya hadi 1000

toplamda 2000 bin defa

Tepe Çakrası (Sahasrara)

ya hak 1000

ya kuddus 1000

toplamda 2000 bin defa

18 esma var burda 18 bin defa günlük olarak çekin 5 yıldır araştırma ve deneyimlerim sonucunda kendim buldum bunu özellikle 21 gün yaparsanız iyi olur hatta 45 gün yaparsanız daha iyi olur ibadetini yapanlar ondan sonra yaparlarsa daha da tatlı olur şunuda buldum bu işlemleri yapanlar hayvansal gıda keserlerse manevi olarak daha iyi hızlı sonuçlar alırsınız

Çakralar ve Esmaların manalarını tam eşleştirmedim açıkçası. Hele kabid Esma’sı niye çekilir ki. Sıkan daraldan demek.

6 saat hiç durmadan bir insan bu Esmaları çekemez. Bana mantıklı gelemedi.

Not: çakralar açılmaz, çünkü çakralar kapalı değildir zaten. Çakralar dengelenir. Kişinin çakrası zaten dengede ise fazladan çalışma yaparak o çakranın dengesi bozulmamalı. Kişi önce dengesiz çakarsını tespit etmeli.

6 saat zikir okumak boğaz çalarının, taç çakranın ve tepe çakranın zaten fazlası çalışmasına yol açar.

Kuddüs Esma’sı zaten güçlü bir Esma 170 ebced değeri 1000 niye okunuyor. Bir örnek sadece bu da.

Çakralar ve Esmaların manalarını tam eşleştirmedim açıkçası. Hele kabid Esma’sı niye çekilir ki. Sıkan daraldan demek.

6 saat hiç durmadan bir insan bu Esmaları çekemez. Bana mantıklı gelemedi.

Not: çakralar açılmaz, çünkü çakralar kapalı değildir zaten. Çakralar dengelenir. Kişinin çakrası zaten dengede ise fazladan çalışma yaparak o çakranın dengesi bozulmamalı. Kişi önce dengesiz çakarsını tespit etmeli.

6 saat zikir okumak boğaz çalarının, taç çakranın ve tepe çakranın zaten fazlası çalışmasına yol açar.

Kuddüs Esma’sı zaten güçlü bir Esma 170 ebced değeri 1000 niye okunuyor. Bir örnek sadece bu da.
dediğim gibi ben bunları uyguladım hepsi çok iyi durumda bende hem dengeli hemde gözümü kapatınca olduğum yerde kaç kişi var söyleyebiliyorum birşey olmadan ve olduktan sonra az çok benim haberim oluyor

Geri