"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

6.Hissiniz Gelişsin En fazla 30Dakikanızı Alır. Buyrun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 15237

6. hissimizin gelişmesi İçin forumdaki tüm dostlarıma hediyem Olsun.

145 El Müheymin,7 kevser,7fatiha,100 Ya Vedud,100 Ya Rabbi,7 ayetel kürsi,7 felak,7nas,11 İhlas.1 Yasini şerif,1 Tebarake.
Kabul Edip Amin demeniz yeterlidir. Allah'ın izniyle. 6.hissimiz gelişecektir.
veyat 6.hissi geliştirmek için uygulama ve çalışmalar yapanlara yardımcı olacaktır. Sizlerde üstte okuduğum duaları bir köşeye çekilip,eyer isderseniz okuyabilirsiniz. Sizler için okudum.Allah'ın izniyle faydası olacaktır.

Alıntıdır

6. hissimizin gelişmesi İçin forumdaki tüm dostlarıma hediyem Olsun.

145 El Müheymin,7 kevser,7fatiha,100 Ya Vedud,100 Ya Rabbi,7 ayetel kürsi,7 felak,7nas,11 İhlas.1 Yasini şerif,1 Tebarake.
Kabul Edip Amin demeniz yeterlidir. Allah'ın izniyle. 6.hissimiz gelişecektir.
veyat 6.hissi geliştirmek için uygulama ve çalışmalar yapanlara yardımcı olacaktır. Sizlerde üstte okuduğum duaları bir köşeye çekilip,eyer isderseniz okuyabilirsiniz. Sizler için okudum.Allah'ın izniyle faydası olacaktır.

Alıntıdır

Paylasimin icin tesekkurler ama Kaynak nedir (alinti) diye geciyorda.

Kaynağını bilmiyorum aldığım yerde kaynak yazmıyordu. Alıntı demek zorunda kaldım

Sevgili arkadaşlar , Beş duyumuzdan sonra ruh duyusunu bir önsezi hissi olarak tanımlayabiliriz yani 6. his...

Hadislerde doğrudan “altıncı his” tabiri kullanılmamakla beraber, kullanılan feraset kelimesi bunu ifade edebilir

Sözgelimi, “Müminin ferasetinden çekinin, çünkü o Allah’ın nuruyla bakar, görür”(Mecmauz-zevaid, 10/268) mealindeki hadiste yer alan feraset/firaset sözcüğü bir manada altıncı hissi ifade etmektedir

Hayatı duyarak yaşayan ve bir kısım garip hadiselere maruz kalan insanın, belki de en çok karşılaştığı ve telestezinin bir buudu olan hiss-i kable'l-vukû (önsezi, hadiseleri önceden hissetme) mevzuu da yine rûhî duyularla ilgili ve madde ötesi varlıkların mevcudiyetine ayrı bir delil teşkil eder.

Kyn: Sorularla İslamiyet

Alıntı yaptığın cevaplara da alıntı olarak cevap vermen doğrudur. Çünkü kendi paylaşımından ziyada etraftan alınan paylaşımlar kendi deneyimlerden olmuyor. Haksızsam haksızsın deyin. Bence alıntı yapılan konulara soru sormak doğru değil...

ALLaHIM cc sizden sonsuz razı olsun inşALLAH. Çok faydalı ve değerli paylaşım, belki bu vesileyle nefsimi terbiye edebilirim inşALLAH. Saygılarımla.

Geri