marjinalkız
Kayıtlı Üye
Öncelikle merhabaa
Foruma yeni üye oldum, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Bir hatam olduysa affola..
Birkaç hafta önce hangi çakramda sorun olduğunu söyleyen bir test çözdüm. Sonuç olarak 6. çakramın (üçüncü göz) sorunlu olduğunu öğrendim
Şimdi de birkaç deneyimimi anlatmak istiyorum. Bazı geceler içime çok büyük bir sıkıntı düşer, ne yapsam gitmez. Ben de bunu kötüye yorarak kötü birşey olacak derim. İki- üç hafta sonra ise tanıdığım bir insanın ölüm haberi gelir
Bu olayı 2 kere yaşadım ve 6. his olduğunu düşünüyorum. İkinci deneyimim ise, -belki de bunu herkes yaşamıştır- yolda yürürken birden bir arkadaşımın aklıma gelmesi ve karşı kaldırıma baktığımda düşündüğüm şahsı görmem :willy_nilly: Testin sonucu ve yaşadıklarım biraz çelişkili gibi sanki :/ Ama artık bu gibi deneyimler yaşamamaya başladım ve ben 6. hissimi geliştirmek istiyorum. Birkaç tavsiye verirseniz çook sevinirim, okuyan herkese teşekkür ediyorum 

Birkaç hafta önce hangi çakramda sorun olduğunu söyleyen bir test çözdüm. Sonuç olarak 6. çakramın (üçüncü göz) sorunlu olduğunu öğrendim