bilimkurguaksiyon
Kayıtlı Üye
ya önceden açmıştım syfamı ama şimdi bulamıyorum yoksaa yazardım oraya..... ilk önce ben 1 aya yakın yeniyim bu psişik konularda 1 hafta olduğum üyelik açalı..ve bir çok konu öğrendim .anlıayamdığım konular var bir çok sitede arastırıp size geldim insanları uğrstırmak isteemdim...ya benim galiba ama galib 6.hissim var hazırlıktaydım ve hazırlıgı gecmek için bütünlemeye girdim.ve sonucu 1 hafta içerisinde açıklancaktı ... carsamba veya perşembe telefonda video izliyordum neyse biraz uzanayım dedim..telefonu kapattım tam kalkacakken kalbime bir şey oldu kalbim sıkıştı ve dedimki açıklandı baktımki whatassptan bir çocuk açıklandı diye mesj attı.... sonradan bir gün çocukla kavga ettim ve çok sinirliym gene eskiden olan bir şey oldu çocuğun düşmesini istedim ve düştü..ama düşerekn elimi kullandım.psi ball teknigi yapıyorumm.rüyamda hep elimle bir şeyler yapıyordum güç filan anlam veremiyordum . ....cocukluktan gelen bir rüya.sonra psi balli örendim belki işsaretti rüyamda..psi balli yparken enerjiyi hissediyorum kankamdan alabiliyorum..ayakalrımda ellerimde karıncalanma oluyorr..ve nedense bazen içimden bir se skonuşuyor onla konuştuğum zaman o gün kötü bir şey yapcaksm o ses birden doğruyu konuşuyorr...ve de vizyon görüyorum anden gözlerim kaaplı bir görüntü geliyorr alakasız.şimdi bu yaşadığım olaylarda acaba 6.hissim kuvvetde mi hissediyorum.yoksa elimde oluşturudğum psi bllin etksii ile mi böyle şeylr oluyor yani 6.his mi psi ball mi bilemiyorum ve anlıyamıyorum ona göre yeteneğimi geliştirmek istiyorum.ve nedense içimden ses pes etme araştır diyor.rüyaalrım hep aynı .rüyalarım ban bir şey mi demek istiyor.
bu soruyuda cevaplayın daha bir şey yzmıcam
)
bu soruyuda cevaplayın daha bir şey yzmıcam