yule
Yönetici

5 GÜNDE İNGİLİZCE
Birebir özel dersler sayesinde, İngilizce öğrenmek isteyen katılımcı ile eğitmen arasındaki iletişimin maksimum düzeyde olmaktadır, eğitimden alınacak verim artmakta, kişiye özel bir program hazırlandığı için de eğitime ayrılan zamanda isteğe göre belirlenebilmektedir. Tamamen kişiye özel bir eğitim programıdır.
Eğitimi almak isteyen kişilerin öğrenme modelleri çıkarılarak, tamamen eğitimi almak isteyen kişinin özelliklerine göre eğitiminin içeriği ve yöntemi belirlenmektedir.
- Özel olarak verilen bu eğitimde eğitimi almak isteyen kişinin ihtiyaçlarına göre eğitim verilir. Program herkes için uygundur. Bilinçaltının modeline göre, kısa sürede etkin bir şekilde İngilizce'nin öğrenilmesi sağlanır.
- İş adamlarının ihtiyaçları doğrultusunda genel İngilizce, iş İngilizcesi, konuşma, anlama, okuma düzeylerine göre bir program oluşturulur.
- Sınavlara hazırlanan, yurt dışında dil okullarına ya da lisans ve yüksek lisans programlarına katılmak isteyen öğrencilerin ihtiyaçlarına ve öğrenme modellerine göre özel derslerin içeriği ve yöntemi düzenlenmektedir.
- Yurt dışında tatile çıkmak isteyen, yeni yerleri keşfetmekten hoşlanan kişilerin ellerinde sözlük taşımadan rahatlıkla gidecekleri yerde ihtiyaçlarına göre bire bir özel derslerde eğitim verilmektedir.
- Hangi amaçla olusun olsun kendinize özel bir dil programı istiyorsanız ve kısa sürede etkin bir şekilde İngilizce'ye hâkim olmak istiyorsanız bu program tam da size göre.
Adres: Filistin Cad. Kader sok. 4/11 G.O.P Çankaya ANKARA
Tel: (312) 427 17 08
Cep: (531) 692 40 70
Web1: www.7gundeyabancidil.com
Web2: www.academylarimar.com
e-mail: info@academylarimar.com
Tel: (312) 427 17 08
Cep: (531) 692 40 70
Web1: www.7gundeyabancidil.com
Web2: www.academylarimar.com
e-mail: info@academylarimar.com