"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

4. oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dimply
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dimply

Kayıtlı Üye
Merhaba.Ben küçüklüğümden beri,3 kere,babamı gördüm.Babam yaşıyor,işe gittiği zaman bende daha ozamanlar TV karşısında çizgifilm izlediğim zamanlar kapının önünden babamın yürüyerek yan odaya geçtiğini gördüm.Çok değişikti,normal dümdüz bakıp ilerliyordu. Sonra annemin yanına gidip sorduğumda inanmadı.Zaten çocuktum,kafamada takmadım. Bugünde aynı şey oldu uzun bir süreden sonra.Dershane denemem vardı. Hazırlanıyordum.Yine babam aynı şekilde evde değildi ve karşı odaya yavaşça yürüyerek girdi. O odaya gitme isteği geldi içimden,sanki biri çağırıyor gibi. Belki psikolojiktir bilmiyorum. Sizce bunun anlamı nedir ? Stressten hayali şeyler mi görüyorum :) Bu arada babamı pek sevmem açıkcası,onla alakası varmı bilmiyorum ama. He bide gülümsüyordu geçerken.​

Selamun aleyküm , halisulasyon gormek psikolojik olarak ağır depresyon hallerinde görülür. Bunun dışında ateşli hastalıklarda da görülür.Babanizla olan probleminizden dolayi belki yaşıyorsunuz hemen varlıklara bağlamak istemiyorum açıkçası ama bunu bilemeyiz tabiki.selametle kalın.

arkadaşlar insanın aklının alabileceği olaylar dışında bütün cereyan eden olaylar cinlerin işidir .Korkmayın olayları mana alemi olarak düşünün onlara karşı sabırlı olun ALLAH a sığının hiç bir şey yapamıyorlar çektiğiniz ve gördüleriniz sonra normale dönecektir.tecrübelerimden???????????

İşin aslına bakarsanız müslüman değilim,ya da öyle tanımlıyorum kendimi :) Ama bunları yaşarken daha deist,ateist,islam dışı şeyler pek bilmiyordum. Ama küçüklükten beri yaşadığım bir şey bu. Çocukluğumda babamla pek bir şey yaşamadım

arkadaşlar insanın aklının alabileceği olaylar dışında bütün cereyan eden olaylar cinlerin işidir .Korkmayın olayları mana alemi olarak düşünün onlara karşı sabırlı olun ALLAH a sığının hiç bir şey yapamıyorlar çektiğiniz ve gördüleriniz sonra normale dönecektir.tecrübelerimden???????????

Böyle bir mesajı nasıl bir düşünce sistemiyle nasıl yazdın ''aklım almıyor''. O zaman senin mantığına göre sen cinsin. Doğrumu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri