"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 harfli tanımadığım birininse bana neden gözüktü ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tozasor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tozasor

Banlı Kullanıcı
liseden beri değişik olaylar yaşıyordum yaklaşık 5 yıldır felan .. cafedeydim gündüz ve bi gülme sesi duydum arkadaşımın sırtı dönüktü o görmedi ben kafamı kaldırdım erkekti eminim 3 harfli sanırım . boyu kısa düz saçı yüzünü kapatıyordu ve yüzü ne yaşlı ne gençti sonra yok oldu cafedeki falcıya durumu anlattım o sırada bi kız fal baktıyordu kız demişki falcıya o bnm 3 harfli gibisinden bişi .. o halde neden bana gözüksün
son olarak reiki 1 aşamasını bitirdim hoca demişti enerjin yüksek onunla da ilgisi var mıdır ? duru görü açılmış olablir tamam da ne biliyim 3 harfli mevzusu tedirgin etti

liseden beri değişik olaylar yaşıyordum yaklaşık 5 yıldır felan .. cafedeydim gündüz ve bi gülme sesi duydum arkadaşımın sırtı dönüktü o görmedi ben kafamı kaldırdım erkekti eminim 3 harfli sanırım . boyu kısa düz saçı yüzünü kapatıyordu ve yüzü ne yaşlı ne gençti sonra yok oldu cafedeki falcıya durumu anlattım o sırada bi kız fal baktıyordu kız demişki falcıya o bnm 3 harfli gibisinden bişi .. o halde neden bana gözüksün
son olarak reiki 1 aşamasını bitirdim hoca demişti enerjin yüksek onunla da ilgisi var mıdır ? duru görü açılmış olablir tamam da ne biliyim 3 harfli mevzusu tedirgin etti
Size gözükmesi enerjiyle alakalı tabiki. Daha doğrusu enerji uyumu. Onların frekansına bir anlıkta olsa yaklaşmışsanız görmeniz normal.

Başımda değişik bir olay var, konu olarak açıp herkesin fikrini alsam mı dedim. Bir cin azaptaysa onu kurtarmanın tek yolu kefalet ödemek midir? Bu cin Müslümansa yani iyi ise.

Özel bilgi istemekte paylaşmakta kurallara aykırıdır. Özel mesajdan olsa bile ban sebebidir. Forum kurallarını tekrar okuyun. Yardım edecekseniz bu konu altından edin. Özel bilgilerin istendiği mesajlar silinmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri