"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

23 Ekim Hangi Burca Giriyor? Terazi mi Akrep mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vasilis1st

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Konu başlığından da görüldüğü üzere acayip muallakta kaldım. Bazı siteler 23 Ekimde doğanları Terazi kabul ediyor, bazılarıysa Akrep kabul ediyor? 23 Ekimde doğanlar hangi burçtan oluyorlar, bu konuya bir açıklık getirirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Aynı sıkıntı bende de var.
Ben de 22 kasım günü doğmuşum. Yay ile akrep arasındayım.

Şöyle yaptım, iyi bir astroloji sitesinden yıldız haritamı çıkarttırdım. Doğum yıllarımız önemli çünkü. Ve sonuç olarak, akrep burcu mensubu olduğumu gördüm. Ki özelliklere baktığımda zaten yay burcuyla pek ilgim yok sanki.

Yıldız haritası iyi bir çözüm olabilir yani.

arkadaşın söylediyi gibi yıldız haritasından bakılıyor yılın da önemli,mesela benim de önceleri kafam karişmıştı ama kesin sonuç buldum.Bir önemli noktada özelliyin uyması.akrep burcu özellikleri uyuyorsa uğraşma akrepsin.bu arada ben de akrepim 23ekim:)iyi forumlar

Ya tamamda bu kadar komplike birşeymidir bu? O.o Ya terazidir yada akrep :S Lütfen bilen biri bu konuya açıklık getirsin. :(

Sitede burçlarla ilgili sizi bilgilendirecek konular ele alınmış sevgili urum akrep burcunun diğer burçlarla uyum ve özelliklerini anlatmış bence okuyun ve özellikleri sizin karakterinizle aynıysa akrepsinizdir arkadaşlar demiş zaten yıldız haritasını bencede çok önemli bende akrep burcuyum burcumun özelliklerini taşıyorum kısaca bilgi veriyim 24 ekim 22 kasım tarihleri arasında doğanlar bu burçtandır olumlu yonleri iyi bir sırdaş duygularını belli etmez güçlü kararlı unutmaz güçlü sezgisi vardır yüksek imajinasyon olumsuz yönleri ise kendimden biliyorum kinci bir yapısı vardır kıskanç elementi sudur dediğim gibi sitede daha fazla konular ele alınmış isterseniz ordan bakın iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri