2020: KÜRESEL RESET VE SIFIRLAMA YILI

Aisling

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Tem 2016
Mesajlar
978
Tepkime puanı
1,487
Konum
HARİKALAR DİYARINDA
33 senede bir tekrarlanan bu açının en son Oğlak burcunda gerçekleşmesinden itibaren 500 sene geçti. Satürn Plüton kavuşumu önemli bir kırılmaya, yıllardır biriken enerjinin bir anda ortaya çıkmasına yüzyılın kaynama noktalarından birine işaret ediyor.Direk etkisi en temel yorumuyla kitlesel yok oluş korkusu ve hayatta kalma direnci demektir. Aynı zamanda güç dengelerinin bozulup yeniden dağılabileceği 2020 yılında insanlığı büyük sınavların beklediği görülüyor.


12 Ocak 2020, Türkiye İstanbul saatine göre 19:06'da Satürn Pluto Kavuşumu 2020 gerçekleşiyor olacak. ... Her burçta ortalama 33 senede bir gerçekleşirken, daha önce Oğlak burcunda kavuşum 500 sene evvel gerçekleşti. Astroloji'de Plüton gezegeni, en malefik (kötücül) gezegendir. Fatal (Ölümcül) değişim ve dönüşümleri sembolize eder.
Satürn Pluto Kavuşumu Astrolojik olarak bir sıfırlanma noktasıdır. Sadece “Re-start” değil, “Reset” atmaktır.
Satürn Plüton Kavuşumu, sıradan bir gökyüzü olayı değil! Her burçta ortalama 33 senede bir gerçekleşirken, daha önce Oğlak burcunda kavuşum 500 sene evvel gerçekleşti.
Astroloji’de Plüton gezegeni, en malefik (kötücül) gezegendir. Fatal (Ölümcül) değişim ve dönüşümleri sembolize eder. Plüto’nun dokunduğu alan tamamen yıkılır. Taş taş üstünde kalmaz. Revize edilebilecek bir nokta bırakmaz. Doğada deprem, kelebeğin kozadan çıkışı gibi durumları simgeler. Ölmek ve yeniden dirilmektir. Küllerinden doğmaktır. Ama tabi ki; önce kül olmaktır! Büyük gücün ve büyük aciziyetin yaşanmasıdır. Faşizim, majoşizim, toplu intaharlar, toplu ölümler, doğal afetler, atom bombası, yer altı organizasyonları, madenler, gizlice yürütülen tüm sistemler Plüton’un konusudur.
Satürn gezegeni, Plüton’dan sonra gelen diğer malefik gezegendir. Hatta mitolojik lakabı büyük malefiktir. Aldığımız dersler, otorite figürleri, büyük sistemler, yönetim, hedefe ulaşmak, zaman, sebat etmek, olgunluk, ölçülü olmak Satürn’ün konusudur.
Satürn ve Plüton’un kavuşumu engel olunamayacak bir yıkımın, bir otoritenin, bir sistemin çöküşü ve başka bir sistemin yeniden doğuşudur. Satürn hangi burçta, Plüton hangi burçta ise kavuşum bu burçtadır.
2020 YOKOLUŞ KORKUSU
Satürn Plüton birleşimi geçmişte yaşanmış bir vahşete verilen gecikmiş tepkiler anlamına gelebileceği gibi, doğal felaketler, terör saldırıları, politik ayrılıklar ekonomik kriz nükleer ve kimyasal silahlar kazalar epidemik salgınlar katliam savaş iklim krizi gibi durumlarla insanın en ilkel korkularından birini “KIYAMET” korkusunu uyarabilir. Kişisel ve kolektif manada yok olma tehdidiyle karşı karşıya kalmak ise hayatta kalma arzusunu güçlendirir. İnsanlar korkunç gelişmelere rağmen ve bir şansları daha olabileceğini anladıkları zaman iyileşme safhası başlar.


Alıntı
 
Ü

Üye silindi 58480

Dünyayı deri kanseri yaptık.
Heryer medeniyet, heryer asfalt.

Derimizin üstüne elektrik bandı yapıştırıp üstünden de ateş gezdirip iyice deriye yedirir gibi, dunyanın da deri solunumunu bozduk.

Ara mevsimler kayboldu. Baharda yetişen bitkiler kayboldu. Yeşillikler, nemin ve bahar yağmurlarını garantisi iken onları da yok ettik.

Bozulmayan hicbisey kalmadı. Domates bozuldu. Tavuk bozuldu. İnsanlar hatta fitratlar bozuldu. Lgbt olanları yargılayamam. Ama tabiatta dayanaksız ve tanımsız olan bu hallerdeki artış insanların da psikolojisinin zembereğini bozdu.

Neticede dünyanın kendi aurası var. İnsanın aurası çöktüğünde nasıl ki hemen etki etmez ama ilk darbede yerle bir olursa, dünyanın da aurası çok fena çökmüş durumda ve göklerdeki ilk değişken ile yerle bir olmaya devam edecek.

Normal şartlarda astroloji ne için var? Öngörü yapıp tedbir al diye. Ama dünya bu denli dejenere bir halde iken kolektif bir tedbir almamız artık neredeyse imkansız.

Başa gelen çekilecek.

Kısacası dünyayı sahipsiz sandık ama bir sahibi var ve hesapta olmayan değişkenleri devreye sokarak intikam almaya devam edecek.
 
Üst