Banisteriopsis
Kayıtlı Üye
Ben astralın olduğuna inanmayan birisiydim bir gün lusid rüya görene kadar bilinçsiz bir şekilde olmuştu ama herşeyi o günkü gibi hatırlıyorum yaklaşık 2 yıl önce oldu bu.O günden beri her gece deniyorum ama başaramıyorum.Yatıyorum ve nefes alıyorum 4 saniye sayıp veriyorum tekrar 4 saniye saydıktan sonra tekrar nefes alıyorum hiç bir şey düşünmüyorum sadece karanlık görüyorum sonra vücudum karıncalanıyor ve küçük küçük anılar görüyorum canlanmalar kulağımda uğultu çınlama hafiflemekten çok ağırlık hissediyorum bir süre sonra midemle göğüs kafesi hizasının tam ortasında birşey hissediyorum ve herşey orda kalıyo birden sanki bir rüyadan uyanıyorum gözümü açtığımda mesela başımı kaldırmayı denesem zorlanıyorum.
İp çekmeyi denedim tam o sırada olmadı yani ne yapmam gerek bilmiyorum daha önce konu açtım ama sitedeki yazıları inceleyin vs.. denildi ama hepsini defalarca kez inceledim zaten..
İp çekmeyi denedim tam o sırada olmadı yani ne yapmam gerek bilmiyorum daha önce konu açtım ama sitedeki yazıları inceleyin vs.. denildi ama hepsini defalarca kez inceledim zaten..