ultraviyole
Kayıtlı Üye
öncelikle herkese selamlar.27 yaşındayım sürekli kendi kendime konuşuyorum işin ilginç yanı yanımda birisi varmış gibi konuşmaktayım mesela konuştuğum zaman içimde bir ses bana yanıt veriyor.İyi yahut kötü olarak bana telkinlerde bulunuyor.Ayrıca liseyi bitirdikten sonra ileri seviyede bir kilo aldım.Yani boyum 163 kilom 90 haliyle 40 yaşında evli çocuklu bir adam gibi görünüyorum.Bunu hocanım birine sordum geçenlerde bana 15 yaşındayken çarpıldığımı ve birde 19 yaşındayken çarpıldığımı söyledi.Ayrıca bir tane kız varmış bana büyü yapmış yani 20 yaşındayken de bu kilolardaydım hemen hemen bana kim niye büyü yapsın anlamadım ama söyeldikleri şeyleri düşündüğümde kilo almaya başlamış olma tarihlerim tutuyor.Bu iç konuşmalar özellikle 2014 yılında cevap verme şeklini aldı.Banyodan çıktıktan sonra müslüman bir cin bana telkinlerde bulunuyor günah işlemem konularında bu çoktan beridir var.Mesela yüksek biyere çıkınca içimdeki sesler bana atlamam konusunda telkinde bulunuyorlar.Beni sürekli depresyona sokuyorlar.Ayrıca ileri seviye yıldız düşüklüğü yapıyorlar.27 yaşına kadar hiç kız arkadaşım olmadı bunla ilgili olabilir.Bugün içimdeki ses bana şöyle dedi ben varoldum sürece sen evlenmeyecksin ben senin gibilerini yok etmek için görevlendirildim.Askerdeyken psikolojik ilaçlar felan kullandım hatta hastanede bile yattım ancak ondan daha öncede bu sorunlarım vardı.Yani önceden hatat daha kötüydüm.Mesela ezan okuyunca ezana küfrederdim.Ayetel kürsiyi tersten okurdum.Gecenin içinde dışarda dolanırdım.Birde bana sürekli içimdeki ses şunu söylüyor 7 kere 8 56 ysa bu dünyada yaşamanın anlamı yok demektir.Ne demek oluyor çözemedim.Bana yol gösterin dostlar ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum :'(