"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

14 Yaşındaki Kıza Şeytan Çıkarma İşkencesi

GabrieL.

Kayıtlı Üye
Ünlü şeytan filmi İsveç'te gerçek oldu. Bir aile 14 yaşındaki kızlarına, papaz eşliğinde işkence etti.

İsveç'te bir aile ve papazın, 14 yaşındaki kız çocuğunun içine şeytan girmiş muamelesi yaparak, küçük kıza işkence yaptıkları ortaya çıktı.


Talihsiz çocuğun hastalanarak kusmaya başlaması üzerine kızın babası, üvey annesi ve bölgedeki bir papaza gitti. Papazın, "kızın içine şeytan girmiş" teşhisi üzerine küçük kıza tedavi maksadıyla akıl almaz işkenceler etti.

İşkence videolarının çıkması üzerine kızın anne ve babası ile papaz gözaltına alındı.
 
ABD de falan olsa şaşırmazdım da. İlginçtir bi de İsveçteymiş. İskandinavlar bu tür şeylere pek inanmazlar normalde.
 
Günümüzde hastane denen bir sey var ama sayin ikbal. ^^
Bence hocalara papazlara gideceklerine hastaneye gitmeyi akil etmeliler. :)

Zaten ben yaptıklarını doğru bulmuyorum. Sadece demek istiyorum ki yabancılar papaza bizim insanlarımız ise hocalardan medet umuyorlar. Yani iki tarafta yanlış yapıyor. :oops: Sevgi ve ışıkla.
 
Geri
Üst