"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

11 adım duası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hulya026
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hülya026 bu duayı çok dikkatli yapmalısın, sonuçta Abdül kadiri Geylani hazretlerinin ismiyle dua edeceksin, yapacağın na-şer-i bir iş başına büyük işler açabilir. İsterdim ki ne için yapacaksın diyeyim ama dinlenmeyeceğimi biliyorum. Öncelikle iki rekat rızaen lillah namaz kıl, sonra selam verince kalkmadan 1 yada - 3 yada - 5 yada - 7 kere elham sonra elemneşrahleke (inşirah) ve ayetel kürsi okuyorsun, okuduklarının sevabını öncelikle peygamber efendimizin, sonra sahabelerin, sonra Abdül Kadir Geylani hazretlerinin ruhuna hediye et. Sonra ayağa kalkıp (bir rivayete göre doğuya dönerek) 11 adım ileri yürü (adımların küçük ve saygı dolu olsun, sanki Abdül Kadiri Geylani ordaymışçasına) Sonra 11 kere "Ya abdül kadiri geylani" denilerek "rabbime şu işimin olması için dua edin denilir.

bu dua üç kollu bir dua, Peygamberleri, evliyayı sana dua etmesi için teşvik ediyorsun ve ilahi kurallara zıt birşey hissediyorsun var sonucu sen kendin düşün

Sanki birisi tarafından lanetlenmişcesine işlerin ters gider, herşey olumsuz olur, tabi düzgün işte kullanmazsan

Elemneşrahleke sadrak. Ve ve da'na anke vizrak. ellezi angada zahrak,. verafe'na leke zikrak. fe innemeal usri yusra. innemeal usri yusra. fe iza ferağte fensab. ve ila rabbike ferğab

Okunuşuda böyledir

Cok sagol ellerine saglik by duayi okuyupta sevap kazanan kadar Rabbim sanada ayni sevabi yazar insallah

:) teşekkürler, bizlere dua etmeyi unutmayınız, burda sizlere en güvenilir bilgileri aktarmaya çalışıyoruz, ve tabi bizimde kendi çapımızda isteklerimiz var onlar için de dua ediverin :)

:) teşekkürler, bizlere dua etmeyi unutmayınız, burda sizlere en güvenilir bilgileri aktarmaya çalışıyoruz, ve tabi bizimde kendi çapımızda isteklerimiz var onlar için de dua ediverin :)
verdiğin bilgiler için teşekkürler.sadece bildiğim ve sizlerden öğrendiğim çok ağır olmadına inandıgım ibadetleri yapmaya çalışıyorum.vakdinde üç harflilerle anlamadığım şekilde yaşamak zorunda kaldıgım için başta çocuklarıma ve kendime zarar gelmemesini istiyorum.Allah hepimizin dualarını (hayırlısı ise) kabul etsin.

o kadar da korkulacak bir şey yok sonuçta allah rızası için namaz kılıyorsun (2 rekat) camide kılabilirsin veya evinde

ha şunuda söyliyeyim kötü bir iş için allah dostlarını rahatsız etme hayır işler için dua edebilirsin mesela hidayete ermek hayırlı bir evlilik

cezbe seni çok agresif gördüm sanırım ahkam kesmek için gelmişsin sevgili kardeşim.buradaki her şey bilgi içindir.sonuçta burası büyü okulu..isteyen uygular istemeyen göz gezdirir bilgi edinir.

iki rekat namaz... selam verince kalkmadan 1 3 5 7 diyorsunuz. bu sayı bizim okumamıza bağlı.. tam olan hangisi.?

Elemneşrahleke sadrak. Ve ve da'na anke vizrak. ellezi angada zahrak,. verafe'na leke zikrak. fe innemeal usri yusra. innemeal usri yusra. fe iza ferağte fensab. ve ila rabbike ferğab

ve ayetel kürsi okuyorsun,

okuduklarının sevabını öncelikle peygamber efendimizin, sonra sahabelerin, sonra Abdül Kadir Geylani hazretlerinin ruhuna hediye et. Sonra ayağa kalkıp (bir rivayete göre doğuya dönerek) 11 adım ileri yürü (adımların küçük ve saygı dolu olsun, sanki Abdül Kadiri Geylani ordaymışçasına) Sonra 11 kere "Ya abdül kadiri geylani" denilerek "rabbime şu işimin olması için dua edin denilir..

site yönetiminden acil yardım istiyorum..bikaç yerde okudum ama net bir bilgi edinemedim..11 adım duası nasıl yapılır yardımcı olur musunuz???

Cuma gecesi 2 rekat namaz kılınır her rekatta Fatihadan sonra 11 ihlas okunur namazdan sonra güneşin doğdugu tarafa (doguya doğru) 11 adım veya 11 ayak yürür orada 11 Fatiha ve 11 ihlas okunur ve oldugun yerde sağ elini sağ yüzüne koyarak (mede yaa seyyid abdul kadir geylaanii) veya (medet yaa zel eşeb) denilerek bu vasıta ile C.Hakka iltica edilir. Tam ve eksiksiz olarak yazıyorum bu duayı. Gereksiz yere kullanılmamalıdır. Enerjisi büyük bir duadır.

Bu dua benim bildiğim ve nette yazdığı haliyle dileklerinizin kabul olmasıyla ilgiliydi.Tabi sitemizdeki uzmanlar daha iyi bilirler...

Geri