kimse
Kayıtlı Üye
Anneannemin evinde kalıyorum. Büyü bilir. Büyü yapılmış olabilir eve ya da bana bilmiyorum. Yaklaşık bir saat önce uyuyordum rüyamda evdeydim anneannemleri korumak iç güdüsüyle kötü şeytani bir varlık hissettim ve onu evden kovaladım ardından aynanın önünde bir varlık belirdi kedi ile köpek arası tam şekli yok, simsiyah onda da şeytani bir şey hissettim. Üzerine yürüdüm yakaladım dua ederek ve evden dışarı atarak bir daha gelmemesini yoksa onu boğacağımı imaettim. Sonra içeri tekrar girdim ve aynanın önünde yine şeytani bir varlık yine köpekle kedi arası birşey simsiyah tam şekli olmayan bana kızgın kızgın baktı baktı ve gitmesini istememe rağmen gitmedi ben de üzerine gittim ve o da diklenip sağ elime yapıştı. Varlık sağ elime atladı ve ısırdı, ben boğmaya çalıştım ilk gücüm yetiyor sandım ama sonra bana bağırmasıyla yetmemeye başladı, elimi ısırdığı yere kilitlenerek şu kelime kulağıma bağırıldı 'dabbetül arz ' ve birkaç defa. Çok ama çok kötü bir ses tonuydu çoğu insan çok korkabilir. Ürperdim tabi ben de ve terli bir şekilde anneanneme seslenerek uyandım ancak sesim çıkmadı. Sonra sinirle kalktım giyinip kendimi dışarı attım ve bir sigara yaktım ve çakmak elimdeyken farkettim elimde diş izleri vardı hafif hafif acıyordu. Ve şu an geçti gibi az iz kaldı. Bu arada çocukluk dönemimde de bu tür olaylar çok oldu sonrasında üstesinden gelmeyi öğrendim ancak bu biraz farklıydı. Bence bir mesaj da içeriyor. Az biraz tecrübeliyim birşeyler hakkında ama sizlerin bilgisine ve yardımına ihtiyacım var.
Bu arada izlerin oluduğu sağ elim ağrıyor hala ve izlerden 3 ü tırnak izi gibiydi, uzun ince kızarıklık ve 2 si diş izine benziyordu daha çok ve diş izlerinden daha irice olanı hala dikkat edilince anlaşılıyor. Bu arada 3-4 gündür de birileri bana bakıp kaçıyor gibi görüyorum, hep birilerini görüyorum sanıyorum ama aslında olmuyor ve yanımda insanlar varken de oluyor. Hatta bugün çalışırken birinin koluma ve omzuma dokunduğunu hissettim ama kimse dokunmadı yani dokunmadıklarını anladım yanımdakilerin. Ama hissettim biri resmen dürttü bunu da bilmenizi isterim.
Bu arada izlerin oluduğu sağ elim ağrıyor hala ve izlerden 3 ü tırnak izi gibiydi, uzun ince kızarıklık ve 2 si diş izine benziyordu daha çok ve diş izlerinden daha irice olanı hala dikkat edilince anlaşılıyor. Bu arada 3-4 gündür de birileri bana bakıp kaçıyor gibi görüyorum, hep birilerini görüyorum sanıyorum ama aslında olmuyor ve yanımda insanlar varken de oluyor. Hatta bugün çalışırken birinin koluma ve omzuma dokunduğunu hissettim ama kimse dokunmadı yani dokunmadıklarını anladım yanımdakilerin. Ama hissettim biri resmen dürttü bunu da bilmenizi isterim.