"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1 Ay süre verilse nereden başlarsınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hopemore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hopemore

Kayıtlı Üye
1 ay gibi bir süreyi parapsikolojiye, kişisel gelişime vs. ayırmak istiyorum siz olsanız bu sürede neler yapardınız düzenli olarak? 15 yaşımdan beri ilgileniyorum fakat tam anlamıyla kendimi veremedim. Aklımda ilk olarak imajinasyon geliştirme var başka ne önerirsiniz? Forumda tecrübeli ve kendini geliştirmiş arkadaşlar olduğunu biliyorum fikirlerinizi bekliyorum sevgiler

Bu sürede düzenli olarak sosyal medyadan uzak kalırdım, bu konuda oruç tutardım. Bu bile kişiye çok şey kazandırır bence.

Bir ayda sadece ortalama bir genel kültür elde edilebilir, en basit meditasyon tekniğine uğraşmak yani nefes oluyor bu belki 6 aydır belki daha fazla. Kaldı ki işin en temel kısmı bu, parapsikolojik başarılar ise yıllar alır, keşfedersiniz, frekansınız artar, bir süre bilgi arama sürecine girersiniz ve 3 belki 4 yıldan sonra da yavaş yavaş gelişmeye başlar. Psişik yetenekler veya ruhsal ne yazık ki ömürlük imtihanlar dır, tutmasını kullanmasını amacını bilmek ve çok iyi öğrenmek gerekir, bazen ufak hatalar her şeyi mahveder.. Bazen tamamen gereksiz bilgiler içinde kaybolur insan, hatta bazen ruhsal gelişime parası yetmez.. 1 ay da dört beş kitap okuyun derim ben

Zaman sensin dostum. An gelir yillarin bosa gectigini anlar iste o "an"da aydinlanir binlerce idrak gelir kah oyle zamanlar gelir ki saniyelerle yillari idrak eder hizlanir gidersin. Kim bilir. Bence 1 aylik surede herhalde ben olsam herseyle ilintili meditasyon yapmayi ogrenir frekans artirmaya calisirdim.

Durugörü ve duruduyu yeteneğine çalış uzun süre. Bir de eğer yeterli bilginiz varsa nefes meditasyonuna geçin ancak yoksa yeterli bilgi edinin. Konu hakkında ünlü düşünür ve yazarların birkaç kitabını okuyarak üstünkörü bilgi edinebilirsiniz.

Geri