istemediğin birini kendinden uzak bir yere yollamak ve onun zarar-zulmünden kurtulmak için 1378 kere:''KALE HAZA FİRAKU BEYNİ VE BEYNEK'' duası okunduğu takdirde istenmeyen kişinin def edilmesine vesile olacaktır.
kaynak:Şemsül Maarif
Akademi Larimar Eğitimleri
istemediğin birini kendinden uzak bir yere yollamak ve onun zarar-zulmünden kurtulmak için 1378 kere:''KALE HAZA FİRAKU BEYNİ VE BEYNEK'' duası okunduğu takdirde istenmeyen kişinin def edilmesine vesile olacaktır.
kaynak:Şemsül Maarif
Bir basaka uygulamada 9 adet fil suresi okuyup istenmeyen kisiye dogru uflemekdir.
ILIM ILIM BILMEKDIR .
ILIM KENDIN BILMEKDIR.
SEN KENDIN BILMEZ ISEN ,
BU NICE OKUMAKDIR?
Yunus Emre
pentea bunu rakiplerimiz içinde okuyabilirmiyiz.hani sevdiğimizin yanından ayrılsın uzaklaşsın diye..yada değişik bişey biliyorsanız arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Bunun rakipler icin bir ise yarayacagini sanmam bu daha cok evinizegelen yada yaniniza gelen ve sevmediginiz birini uzaklastirmak icin okunur.
ILIM ILIM BILMEKDIR .
ILIM KENDIN BILMEKDIR.
SEN KENDIN BILMEZ ISEN ,
BU NICE OKUMAKDIR?
Yunus Emre
Dusmanina galip gelemek isteyen Yunus suresinin yazilmis seklini uzerinde tasiyabilir.Dusmanin kahri icin RA'Dsuresini okuyabildigince okumak iyidir.ŞURA suresını okuyan hasmını maglub eder.ALLAHUMME YA AHIRU zikrini 801adet okuyabilirsin dusmani def etmekicin kullanilir.
ILIM ILIM BILMEKDIR .
ILIM KENDIN BILMEKDIR.
SEN KENDIN BILMEZ ISEN ,
BU NICE OKUMAKDIR?
Yunus Emre
her soruma itinayla cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.ama benim sorduğum farklı.
Seni anliyorum sen sevdigin kisinin simdi birlikde oldugu kisiden ayrilmasi icin bir uygulama istiyorsun ama bunu acik ve net verebilmem yasak.
ILIM ILIM BILMEKDIR .
ILIM KENDIN BILMEKDIR.
SEN KENDIN BILMEZ ISEN ,
BU NICE OKUMAKDIR?
Yunus Emre
özelden de yasak mı acaba .bilemiyorum.olbilir mi
Yok bana ozelden ulassan da sana ayirmak icin bu tarifi veremem kimsenin vebalini alamam dogrusu kendim 1 kez denedim vicdanim cok rahatsiz simdi o zamanlar anlamamisdim iyi yaptim saniyordum ama zamanla cok pisman oldum hem giden iyi ki de gitmisdir inan yerine cok daha iyisi geliyor sen sadece bakmayi bil.
ILIM ILIM BILMEKDIR .
ILIM KENDIN BILMEKDIR.
SEN KENDIN BILMEZ ISEN ,
BU NICE OKUMAKDIR?
Yunus Emre
ne diyeyim saol.
Şu an 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 konuk)
Bookmarks