falcının ilginç söylemi!

santum

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Eyl 2016
Mesajlar
17
Tepkime puanı
1
merhaba arkadaşlar bugün fal baktırdım ama falcının şu sözleri dikkatimi çok çekti "seni bir nehrin kenarında görüyorum üzerinde uzunca bir pelerin ve geriye doğru açılmış vaziyette" bu sözü takiben de şöyle yorumladı henüz tam farkına varmadığım bazı güçlerim varmış bu da ailemden kalıtsalmış özellikle anne tarafımdanmış bu enerjiler bana doğal olayların akışını degistirme gücü de veriyormuş ve bir şeyleri çok fazla istersem olmamasının imkanı yokmuş.size anlatıyor oluşmun sebebi ise bunu kendimde daha önceden farkediyordum ama fazla takılmıyordum falcı söyleyince sizlere danşmak istedim böyle bir yetenek olabilirmi ve var ise ismi ne ?
 

Berliner

Kayıtlı Üye
Katılım
3 May 2016
Mesajlar
226
Tepkime puanı
324
"bir şeyleri çok fazla istersem olmamasının imkanı yokmuş."

nazar ile baktığı zaman uçağı düşürecek enerjiye sahip adamlar var. onların bile her istedikleri canı gönülden istedikleri olmuyor. dikkatinizi bu hususa çekmek isterim.
falcıların sözlerine itibar etmeyiniz. neyi görmek ve duymak isterseniz onu söylerler. zira gelen varlık geleceğinizi göremez sadece yaşamınıza ve düşüncenize göre yorum yapar falcıya bildirir. Fala baktıktırdıktan sonra evet aynen doğru böyle şeyler başımdan geçti, bende aynı düşünüyorum gibi şeyler söylemeniz de zaten ondan kaynaklıdır. Doğuştan enerji farklılığı olabilir, soydan farklılıklar gelebilir bakınız anadolu tabiri ile Ocak olayı soydan gelir. Bazı insanlar farklı psişik yetenek daha doğrusu farklı bir kader ile doğar. Ama kontrol edemedikten sonra bir anlam ifade etmez. kontrolü de kendi başınıza sağlamanız zordur. işin ehli birinden bilgi almanız onun denetiminde kendinizi geliştirmeniz gerekmektedir. selametle.
 

santum

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Eyl 2016
Mesajlar
17
Tepkime puanı
1
teşekkür ederim cevabınız için ben biraz anlamı küçültmüşüm alintıladığınız cümleyi falcının kendisi uzun uzadıya anlatmıştı :)) lakin cevabınızın ana fikrine bakarsak haklısınız bu bir olasılık falcılara da pek takılmıyorum bu söylemi kafama takildığı için sorma gereği duydum aslında benim takıldığım asıl nokta bahsettiği yeteneğin ne olduğu...
 

santum

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Eyl 2016
Mesajlar
17
Tepkime puanı
1
aslında olabilir lakin isteklerin yerine gelmesi yahut anlattığı süreç biraz ters kalıyor telepatiye
 
Ü

Üye silindi 62166

falcılara pek güvenmiyorum fala baktıranın 40 gün duası kabul olmuyormuş.. ama belki yeteneklerin vardır.. Allah her insana yetenek bahşetmiştir.
hayırlı geceler gizli mabet ailesi :)
 

Constantin3

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Kas 2014
Mesajlar
90
Tepkime puanı
53
Falcıların bir şey bildiği yok. Hepsi yanlarındaki varlıkların uydurmasyonları, siz kendinizi özel gördüğünüz için Allah'ın en sevmediği şeylerden biri kibir olduğu için ve falcının yanındaki salak varlıkların da kendilerini akıllı sanıp sizin bu isteğinizi falcı kanalıyla size söyletmeleri pek menem bir aldatmaca değil, ama bu aldatmacaya gelmişsiniz. Kibirden sakının, o Şeytandandır. Özel falan değilsiniz, nice alim ulema ben bir hiçim demiştir.
 

santum

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Eyl 2016
Mesajlar
17
Tepkime puanı
1
teşekkür ederim yorumunuz için tam olarak hangi bakış açışı ile söylediniz pek anlayamadım ama her insan özeldir yani her insanı özel kılan bir şeyler vardır bu bir güç olmak zorunda değil ama allahın lutf ettiği yetenekler ile özel ya da aynı olan destenin için de farklı olan karta ne isim verilirse o sınıfa giren insanlar var ki benim böyle bir tutumum yok.benim merak ettiğim sonuç olarak varlıklar geleceği bilemez ama bildiğim kadarıyla kişinin soy ağacandan kalan yetenekleri veya kişide olan yetenekleri bilebilirler bizden farklı bir ruhani seviyede oldukları için ben de merak ettiğim için bu doğruluk payı üzerinden araştırma yapmak istedim
😄
 
Üst