Boyunda oluşan anlık kırmızı leke sizce nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurseymus12

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Şub 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Herkese iyi akşamlar öncelikle.
Direkt olayı anlatıyorum bilgisi veya fikri olan biri yardımcı olursa sevinirim. Sabah kalktığımda yatağıma oturdum ve aynada kendine baktım hiçbir sıkıntı yoktu. Kalkıp aynanın olduğu dolaptan kıyafet aldım ve birden gözüm aynaya takıldı tam köprücük kemiğimin altında uzun kızarıklık vardı 10 cm civarı bir uzunlukta. Kalktığımda olmadığına, bir yere çarpıp sürtmediğime kesinlikle yüzde yüz eminin ne olduysa yataktan kalkıp dolaptan kıyafet aldığım o süre içinde oldu ve daha tuhafı 1 saat sonra iş yerinde üstümü değiştirirken iz yoktu. Bu ne olabilir sizce ? Ayrıca çoğu zaman evde gaipten sesler duyuyorum zil sesi kapı sesi gibi sesler bu ne olabilir bu kızarıklığın bunlarla ilgisi olabilir mi ?
Şimdiden teşekkürler okuyan yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese...
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,096
Tepkime puanı
4,961
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
Uyandıktan sonra cildimiz hassas olur. Kaşımışsızdı ve hassas olduğu için kızarmış ve kalıcı etkisi olmadığı içinde geçmiştir. Son zamanlarda bazı sesler duyuyorum diye düşündüğünüz içinde bu normal bir olay dikkatinizi çekmiştir. Kapı sesi duymak telefon çalışıyor gibi duymak parapsikolojik değil psikolojik bir olaydır. Dikkat kesilmek, beklenti içinde olmak, bir şeye çözüm aramak Van onlarca başka duygusal ihtiyaçlarımız nedeni olur. Kapı telefon ses bilinçaltımız da haber, gelen, umut gibi semboller ile işlenir. Duygusal olarak ihtiyacınız olan son zamanlarda duygunuz nedir ve nasıl karşılanır sorusunu kendinize sorun içsel olarak bir cevap arayın
 

Byturk

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Kas 2017
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Ben de bu konu ya bezel bir konu hakkinda baslik acmayi dusunuyordum. Bir arkadasimin elinde bir leke belirdi. Sebebi ne olabilir? Annesi komik bir sekilde gece seytan isemistir,demis. Öyle bir sey olmadigini dusunuyorum ama aciklayamiyorumda. Arkadasimda isaretlendim diye geziniyor. (Kusura bakmayin telefonda sorun var da.)
 

asterix

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Mar 2013
Mesajlar
743
Tepkime puanı
105
Kızarıklık düzgün bir şekile sembole benzeyen bir iz değilse allerjik durum.
 

pink21

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Eki 2011
Mesajlar
53
Tepkime puanı
6
Yaş
33
Konum
İstanbul
İş
Dış Ticaret
O ani kızarıklık ürtiker hiçbir iz bırakmadan yokmuş gibi tekrar o bölge düzeliyor.Bende de çıktı hemde aynı bölgede buna benim kullandığım ilaç sebep oldu.Aniden çıkıp çok korkunç bir görüntü oldu ve 40-50 dk. gibi sürede geçti.Kızarıklığı görünce ağladım hatta.Bir ilaç kullanıyorsan veya son zamanlarda yediğin bir şey sebep olmuş olabilir.İlaç kullanıyorsan yan etkilerini kontrol et kronik ürtikere sebep olmasın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst