Lucid Rüya mı

nemesiis

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Eki 2012
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Geçenlerde Hasan diye eski bir arkadaşımı rüyamda gördüm ancak uzun süredir konuşmuyorduk. Rüyada tekrar arkadaş olmak istiyordu, kabul ediyordum ancak sonra kötü ayrılıyorduk. Uyandığımda anlam verememiştim. İnternete girdiğimde arkadaş istediği yolladığını gördüm ama rüyam kötü bittiği için onaylamadım.
Bir de yakın bir arkadaşımla koruyucu meleklerimizle iletişime geçmeye çalışmıştık. Ben koruyucu meleğime mektup yazmıştım. Yazdığım gün ya da bir sonraki gün salavat getirerek uyandım sonra da ezan okundu ve açıkcası biraz korktum.
Yakın zamanlarda değişik şeyler başıma geliyor. Yine uyurken biri bana seslendi adımı söyledi. Olgun bir kadın sesiydi. Yakınımdaydı sanki, belki en fazla bir oda uzakta. Güzel sesi vardı. Uyandığımda saat tam 05.30du. Annemin sesine benzemese de -ki tanıdığım kimsenin sesine benzemiyordu- onun olabileceğini düşündüğüm için sordum ama annem değilmiş. Babam da bir ses duymamış. Bu sesi daha önce de duymuştum bir kere. Daha öncesinde de çığlık atan kız sesi duymuştum.
 

nemesiis

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Eki 2012
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Bilmiyorum sağolsun kimse de yardımcı olmuyor :(
 

alin

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ara 2010
Mesajlar
723
Tepkime puanı
338
Konum
İstanbul
Lucid rüyada, kişi rüyada olduğunu anlar ve sonra yönlendirmeye başlar. Öyle ki rüyayı kontrolünüz altına aldığınız andan itibaren, dilediğiniz şeyleri yapabilirsiniz rüya boyutunda. Bahsettiğiniz rüyalarda, böyle bir örnek algılamadım.

Yaşanacak şeyleri daha önceden haber verenlere, genel adıyla haberci rüya deriz yalnız bu çoğu insanda ara sıra yaşanabilir. Sürekli haberci rüya alabilmek başka bir durumdur. Uyku ile uyanıklık arasında, türlü durumlar yaşanabilir. Çünkü algıladığınız, yaşadığınız boyuttan başka dalgaları olan bir duruma geçiyorsunuz. O sesin türlü nedenleri olabilir. Bilinçaltından gelen, her hangi bir gün duyulan bir kadın sesi de olabilir, varlıklardan şüpheniz ise ve istemiyorsanız, üstünde durmayın derim.
 
Üst