lviv angeles (18.12.2015), origanum (18.12.2015)
Selenit (19.12.2015)
lviv angeles (19.12.2015)
Çoğu bilinmeyenden duyduğu korku yüzünden. Birazı sanal dünyaya gerçek kimliğini yansıtmamak için. Bir miktar da uydurmayı sevdiğinden.
fransula (23.12.2015), lviv angeles (19.12.2015), Tai Chi Chuan (19.12.2015)
Yaş sınırı olsa ve yaşım tutmuyor olsa, foruma üyeliğimin zaruri olduğunu düşünüyorsam ben de yanlış bilgi veririm. Dürüstlük elbette güzel bir erdem, ancak bazı özel durumlarda es geçmek kişiye daha çok şey kazandırabilir.
bdbgka
fransula (23.12.2015)
İşte tam böyle yapıyorlar. Melez genlerin hayatta kalma mücadelesinin sonuçları. Safkan ırklardan ayıran yegane özellik.
Lavander (19.12.2015), lviv angeles (19.12.2015)
Yaş sınırı , dürüstlük , İyi ve belirleyici şeylerde . İmaj ve görüntü ile oynamak , hayatın estetik zevkleri arasındandır aynı zamanda diğer benlikler ile ilişki kurmanın sembolize araçlarındandır . Burada dürüstlükten bahsediyorsunuz lakin kim yeterince doğal? . Makyaj yapmadığınızı , Gösterişten sürekli kaçındığınızı , hayatınızda hiçbir torpülin ve önceliğinizin olmadığını , falan itiraf edebilirmisiniz ? . Doğal ve dürüstlük bu sözcükleri kavram karmaşasına sokmayalım . Doğanın kendisi bize görüntü oyunu oynar sürekli çünkü ( Tohumlaşma ve Yenilenme , Başkalaşma ve Rejenere olma , Çürüme ve Transformasyon evrelerini göz önüne alacaksak eğer )
Şahsi düşüncem ; Başkaları hakkında daha az . Kendimiz ve Fikirler hakkında da daha meraklı olmalıyız . Sizin bu sohbeti ettiğinizden dolayı cesaret alarak yazdım ( Forum başlığının dışına çok çıktıysam özür dilerim ) .
[SIZE=2]Yalnızca bedenine ve zihnine hizmet eden , özgür değildir ...[/SIZE]
hazaR (19.12.2015), lviv angeles (19.12.2015), uzumakikamilov (19.12.2015)
. Foruma uzun süre girmeyip herhangi bir konuda mesaj yazmayanların üyelikleri silinebilir bunda itiraz hakkınız yoktur.
mesela, bazı sorunlarımızdan dolayı bir süre giremesek. üyelikten atılır mıyız ?
Şimdi konuyu okuyunca profilime bakayım dedim doğum tarihimi 6 yıl fazla yazmışım 1986 yazacağıma. Mesela ben bunu bilerek yapmadım nasıl oldu bilmiyorum. İlginç
Ad soyad konusunda da tabi ki bazı insanlar başka kişiler olarak rol yapmayı matah bir şey sanıyor ama ben mesela her yerde gerçek adımı özellikle soyadımı kullanmam güvenlik açısından. Neticede sanal ortam ve herkesin beni tanımasına gerek duymam. Bu siteye güvenmeseydim buraya da gerçek kimliğimi vermezdim. Dürüstlük güzel bir şey ama sorun tamamen güvenmemekle alakalı
Düşünmek olmasaydı hangi ruh girerdi bedene, ruhu özgür yapan düşünmek değil de ne
Güncelleme.
Özelden mesaj yazmadan önce kurallarımızı okumak, aklımızda ki takılı kalmış soruları da çözecektir.İyi forumlar.
'' Ruhlarım kuşlar gibidir, ve kanatları ve vücutları rüyalarımdır. Ruhlara sahibim ben, ruhlar bana sahip.Bana, bana...''
Selenit (17.03.2016)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)